Image
Foto: www.profimedia.hr
Justin Bieber
Foto: www.profimedia.hr

Justin Bieber

Pjevač Justin Bieber jednom je prilikom otkrio da je za njegove tetovaže trebalo više od stotinu sati napornog rada i da nijednu ne bi uklonio. Uz sliku bez majice koju je podijelio na Instagramu 2018. godine, napisao je: "Apsolutno volim umjetnost pa sam od svog tijela napravio platno i to je jako zabavno". A osim dva cijela 'rukava' i prekrivenih prsa, Bieber ima i više tetovaža na nogama i leđima. Prema PopStarTatsu, na tijelu ima najmanje 59 tetovaža.

Lady Gaga
Foto: www.profimedia.hr

Lady Gaga

Lady Gaga ima više tetovaža posvećenih svojim obožavateljima koji sebe nazivaju 'Little Monsters', odnosno Malim čudovištima. Pjevačica ima najmanje 21 tetovažu, među kojima su šapa čudovišta kao počast njezinim obožavateljima, 'Mother Monster' tetovaža, kako ona naziva sebe, kao i riječi 'Little Monsters'. Osim što je odala počast svojim obožavateljima, ima istetoviran i portret Davida Bowieja, jednog od njezinih glazbenih idola, i trubu u znak sjećanja na vrijeme kada je surađivala s kultnim pjevačem Tonyjem Bennettom na albumu 'Cheek to Cheek'.

Harry Styles
Foto: www.profimedia.hr

Harry Styles

Harry Styles svoju je 'kolekciju' započeo s jednostavnom tetovažom zvijezde, ali je u posljednjih 10 godina znatno povećao svoj broj tetovaža. Bivši pjevač One Directiona ima čak 67 tetovaža, prema PopStarTatsu, i većina ih je vrlo malena. Među najpoznatijima su vrapci točno ispod njegovih ključnih kostiju, leptir na prsima i sirena u toplesu na lijevoj ruci. Styles je također napravio slavnu tetovažu 'Late Late Show with James Corden' uživo u eteru nakon što je izgubio u igri Tattoo Roulette.

Rihanna
Foto: www.profimedia.hr

Rihanna

I Rihanna ima nekoliko tetovaža po svom tijelu, no nije ih uvijek imala. Prema Peopleu, Rihanna ima najmanje 25 tetovaža za koje se zna, a neke od njezinih najpoznatijih su božica Izida na njezinim prsima, mali pištolj odmah iznad prsnog koša i trag zvijezda na vratu i leđima. Ona također navodno dijeli istu tetovažu maskirnog morskog psa s reperom i nekadašnjim dečkom Drakeom. A osim toga, Rihanna je popularizirala svog tattoo majstora, Bang Banga, koji danas tetovira sve velike zvijezde.

Miley Cyrus
Foto: www.profimedia.hr

Miley Cyrus

Miley Cyrus izrasla je u pravu ženu i više nije 'Hannah Montana' - a sada je i prekrivena sitnim tetovažama. PopStarTats izvještava da Cyrus ima čak 55 tetovaža, u rasponu od male verzije Saturna do velikog hvatača snova na rebrima. Također ima istetoviranu staklenku Vegemitea, navodno u čast bivšem suprugu Liamu Hemsworthu. Inače, to je australski namaz koji je omiljen ovom glumcu iz Australije.

Adam Levine
Foto: www.profimedia.hr

Adam Levine

Frontmen benda Maroon 5, Adam Levine, cijeli je prekriven tetovažama - ima dva puna rukava, istetovirana leđa i više tetovaža na prsima i trbuhu. Levineova ljubav prema tetovažama nije šala - njegova objava na Instagramu iz 2016. otkrila je ogromnu tetovažu na leđima za koju je rekao da je "šest mjeseci u izradi". Ali nisu sve njegove tetovaže tako ozbiljne, poput tetovaže biserne ogrlice koju ima oko vrata. Levine je za Inked Magazine rekao: "Bio sam u Japanu i napravio sam ovu ogrlicu. Nisam siguran zašto sam je napravio - mislim da mi je bilo dosadno."

Ed Sheeran
Foto: www.profimedia.hr

Ed Sheeran

Ed Sheeran ljubitelj je šarene umjetnosti na tijelu i ima mnogo šarenih tetovaža. Pjevač ima najmanje 60 tetovaža, u rasponu od ogromnih (poput lavlje glave koju je napravio 2015.), minijaturnih (malena Lego glava) do nekih posve neočekivanih, kao što je bočica Heinz kečapa, riječi "Galway Grill" i koze.

David Beckham
Foto: www.profimedia.hr

David Beckham

Tijelo Davida Beckhama doista je njegovo platno - a ima preko 40 tetovaža da to i dokaže. Daily Mail napravio je grafiku koja objašnjava što svaka od Beckhamovih 40 tetovaža znači. Među njima su njegova tetovaža na sanskrtu koja u prijevodu znači 'Victoria', dva kerubina koja predstavljaju dva njegova sina Brooklyna i Romea, 'Pretty Lady' za njegovu kćer Harper i Jay-Z-jeva pjesma 'Dream big, be unrealistic'.

Vole 'šarati' po sebi

Možeš li vjerovati? Ovako su slavne face izgledale prije mnogobrojnih tetovaža

Tetovaže su omiljen detalj na tijelu za koji se odlučuje sve više ljudi, kako onih 'običnih', tako i onih slavnih, koji svoju posvećenost body artu podižu na potpuno novu razinu i više gotovo pa se i ne sjećamo kako su izgledali prije nego što su bili prekriveni tetovažama. Tetovaže preko cijelog torza, leđa, ruku i nogu, ili pak one manje i 'raštrkane' po cijelom tijelu - slavne face isprobale su sve. Bilo da se radi o tetovažama koje za njih imaju neko sentimentalno značenje ili su nešto tetovirali jednostavno zato što im je lijepo, mnogi celebovi odlučili su cijelo svoje tijelo prekriti tetovažama, a danas se prisjećamo kako su neki od njih izgledali prije nego što su se odlučili otići 'pod iglu'.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.