Top ili flop?

Je li i Adele povećala usne? Ove slavne dame usta su odavno 'napumpale' i odlično im stoji

Megapopularnu pjevačica paparazzi su uhvatili u Los Angelesu na dejtu s novim dečkom. No, svi su gledali samo u jedno- njezine vidno veće usne. Je li Adele povećala usne kao i mnoge druge slavne dame? Povećanje usnica odavno nije bauk, a dokaz tome su i ove celebrity dame koje su prema mišljenju stručnjaka svoje usnice - savršeno dotjerale

profimedia-0705768940.jpg
Foto: www.Profimedia.hr

Nakon što je slavna pjevačica Adele posljednjih godina oduševila drastičnim gubitkom kilograma, sad je, čini se, otišla korak dalje, i to korekcijama na licu. Iako su još krajem prošle godine neki strani mediji tvrdili da su usne 34-godišnje pjevačice punije nego na početku karijere te su se pitali je li riječ o profesionalnom popunjavanju usana ili dobro odrađenom makeupu, opet se nametnulo isto pitanje. Adele su ovih dana paparazzi uhvatili nakon dejta s dečkom Richem Paulom u Los Angelesu. Iako bez trunkice šminke, Adele je izgledala sjajno, no nikako se nisu mogle ne primijetiti vidno veće usne. Je li Adele doista popunila usta filerima, pitanje je koje postavljaju gotovo svi.

Image

10 zvijezda koje su svoju težinu dovele pod kontrolu

Vrlo je vjerojatno da se pjevačica sada odvažila na estetski zahvat. Mišljenja o transformaciji njenih usana različita su, no jasno je da Adele nije prva celebrity dama koja se odlučila na ovakav zahvat.

Kako je svako lice drugačije, neki bi rekli da je teško odrediti kod koje je slavne dame povećanje usana bilo 'najprirodnije'. No nekoliko se plastičnih kirurga za portal New Beauty pozabavilo upravo tom temom te su ipak uspjeli izdvojiti sedam najbolje korigiranih usana slavnih dama. Pa krenimo redom!

Jennifer Lopez

Mnogi se dive mladenačkom izgledu latino dive te se pitaju je li se Lopez podvrgnula kojem estetskom zahvatu. Iako je više puta javno govorila o svom zdravom načinu života, redovitom vježbanju i dobrim genima koji ju čine vitalnom, neki su se stručnjaci složili da je zanosna J.LO doradila usne. To je učinila na najprirodniji način - bez pretjerivanja filerima. Za njene usne kažu da su taman kakve bi trebale biti te da je korekcijom samo dodatno povratila volumen koji se, prirodno, gubi s godinama. Usne 52-godišnje glumice zato se s razlogom svrstavaju na listu uspješnih zahvata! Uz to, Lopez brine i o licu. Na spavanje ne ide dok ga ne očisti, a noćna joj je krema neizostavan dio rutine što sigurno pozitivno utječe na područje oko njenih usana.

Jessica Biel

Američka glumica i manekenka i supruga Justina Timberlakea, danas se smatra jednom od najseksepilnijih žena današnjice. Ova četrdesetogodišnjakinja navodno je tek nedavno popunila usne, no poput Lopez, ni ona u tome nije pretjerala. Plastični kirurzi slažu se da su njene usne uravnotežene, lijepe, a opet pune.

Rihanna

Iako se u u posljednje vrijeme najviše pisalo o njezinim smjelim trudničkim outfitima, Rihanna je odavno na listama najljepših žena svijeta. Već neko vrijeme nagađa se kako je pjevačica opereriala nos, ali i korigirala usta. Kako ističe plastični kirurg za New Beauty njezina usta djeluju prirodno i odlično su proporcionalna s njezinim licem.

Rosie Huntington-Whiteley

Prema mišljenju plastičnog kirurga Alexandra Ovchinskyja, 35-godišnja britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley definitivno se može pohvaliti da je njen zahvat bio uspješan. Iako je doradila usne, stručnjak kaže da one na njenom licu izgledaju prirodno- a to i je poanta. Za njega su njene usne prava umjetnost kojoj bi trebale težiti sve žene koje se odluče na isto.

Kylie Jenner

Ako je itko poznat po populariziranju povećanja usana, onda su to sestre Kardashian. Najmlađa članica klana, Kylie dugo je bila u središtu javnosti zbog svojih usana. Iako je Kylie već u ranim dvadesetima pokazala kako povećati usne šminkom, neki stručnjaci tvrde kako se sigurno podvrgnula zahvatu povećanja usnica (i naravno još ponekim drugim zahvatom). I tu su mišljenja podijeljena - dok neki drže da usne moraju biti takve nakon 'dotjerivanja', drugi stručnjaci misle suprotno te da je Kylie ipak malo pretjerala.

Adriana Lima

Brazilska manekenka i Victoria Secret anđelica, prema stručnjacima, u samom je vrhu najljepše 'dotjeranih' usana. Tom u prilog ide to što je volumen njezinih usnica taman pogođen, a omjer između gornje i donje usne je baš onakav kakav bi trebao biti. Plastična kirurginja iz Miamija, Natalia Vidal, zato onome tko je za njih zaslužan daje čistu peticu. U kombinaciji s nježnom šminkom i upečatljivim očima, ne stječe se dojam neprirodnosti. A to je svakako dobra stvar.

Angelina Jolie

Dama koja po izboru inozemnih plastičnih kirurga nosi titulu najljepše estetski dotjeranih usana jest Angelina Jolie. 47-godišnja Oskarovka uzor je ženama koje su se odvažile na ovaj zahvat. Kako za portal New Beauty kaže kirurginja Ruth L. Hillelson mnoge njezine klijentice žele usne poput onih Angeline Jolie. Naravno da ne uspije svima udovoljiti jer svačije usne zahtijevaju različit tretman i ne treba ih kopirati. No jasno je i zašto mnogi žele Angelinine usnice. Jednostavno joj savršeno stoje.