Brak na prvu

Manuela: 'Eksperti su odlično obavili posao spojivši me s Tihomirom'

Između njih se već na prvu osjetila kemija, a poljubac je pao već na vjenčanju. Milina ih je bilo za gledati, rekli su i njihovi uzvanici. Nekoliko dana od ceremonije najstariji par sezone Manuela i Tihomir i dalje uživaju u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'.

thumbnail

Osmjesi govore više od tisuću riječi, reklo bi se, a upravo su oni tome primjer. "Eksperti su napravili fenomenalan posao što se tiče nas dvoje jer se fenomenalno slažemo. Nisam nikada upoznala osobu koja je toliko slična meni i koja ima toliko hobija koje volim i ja", rekla je Manuela za samozatajnog Tihomira. U ovoj su epizodi započeli i zajednički suživot, a i nakon medenog mjeseca jednako se dobro slažu kao i na samom početku. 

"Kao žena, relativno se brzo spremaš za izlazak", pohvalio je Tihomir Manuelu, a to ju je od srca nasmijalo. Potom su njih dvoje diskutirali o ostalim parovima. 

"Zanima me kako su drugi prošli, je li i njima bilo super kao i nama. Možda se netko već iskristalizirao kao par. Ili je možda netko već izašao", rekao je Tihomir, koji smatra kako je ovo prekratak period da bi se znala daljnja budućnost. Kod njih zasad sve funkcionira. Korak po korak. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.