Samo je jedna - mama

Mamini sinovi: Slavni muškarci koji ne skrivaju koliko vole svoje majke

Uz toliko majki rame uz rame tijekom dugog putovanja do uspjeha, ne čudi činjenica da su mnoge muške zvijezde vrlo bliske sa svojim majkama koje su im oduvijek bile najveća podrška, a ovi slavni muškarci to ponosno i ističu

mamini sinovi celebrity.jpg
Foto: Profimedia

Bez obzira na to koliko imaju godina, postoje muškarci koji će uvijek imati blizak odnos sa svojim majkama. Sve mi obično znamo barem jednog muškarca koji je jako povezan sa svojom mamom…a isto vrijedi i za slavne muškarce.

Put do zvijezda može biti dug proces. Talent se često stječe od malih nogu, a većinu vremena iza toga stoji roditelj. Potrebna je pažljiva majka ili otac koji preuzimaju rizik kako bi prepoznali talent svog djeteta, a zatim im u mladosti pronašli prilike za pomoć u razvoju njihove vještine, bilo da se radi o glumi ili pjevanju.

Image

Ako muškarac radi ovih deset stvari, pronašla si pravog kavalira

Uz toliko majki rame uz rame tijekom dugog putovanja do uspjeha, ne čudi činjenica da su mnoge muške zvijezde vrlo bliske sa svojim majkama koje su im oduvijek bile najveća podrška.

U mnogim slučajevima koje smo izdvojile, ove su majke same odgajale sinove, a to je samo pomoglo da njihova veza ojača. Za ove poznate muškarce njihove su majke bez sumnje glavna ženska figura u njihovom životu, naravno s posebnim mjestom i za svoje partnerice. Provjeri koji slavni muškarci su poznati kao najveći mamini sinovi u Hollywoodu.

Rami Malek & Nelly Malek

Kad je Rami Malek osvojio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu Bohemian Rhapsody, prva osoba kojoj je zahvalio bila je njegova majka. Osim toga, 40-godišnji glumac na dodjele nagrada često vodi upravo svoju majku te ponosno ističe koliko je voli.

Keanu Reeves & Patricia Taylor

Keanu Reeves jedan je od onih slavnih muškaraca kojeg jednostavno svi vole, a jasno je i zašto. Skroman, jednostavan i simpatičan, nije čudno da ovaj 56-godišnji glumac ima tako blisu vezu sa svojom majkom. Tijekom jednog od svojih zahvalnih govora emotivno je rekao: "Želim zahvaliti svojoj mami - koja mi je, kad sam je s 15 godina pitao je li u redu da postanem glumac, rekla: "Čini što god želiš, dragi!"

Chris Pratt & Kathy Pratt

Chris Pratt svake godine svojoj majci posveti objavu povodom Majčinog dana. Ove godine napisao je da je zbog svoje majke znao da je voljen svake sekunde svog djetinjstva, a prošle godine napisao je: "Sretan Majčin dan mojoj mami Kathy. Hvala ti na tvojoj radosti, tvom sanjarenju, nedostatku cinizma i tvojoj strasti prema svim zabavnim stvarima i igrama. Svi troje smo toliko zahvalni što te imamo za mamu. Dala si nam svaki svoj trenutak. I bez obzira na naše borbe, smijali smo se svaki dan. Hvala ti. Volim te."

Timothée Chalamet & Nicole Flender

Jesi li znala da je ovaj 25-godišnji glumac, osvojio već 40 nagrada i imao 87 nominacija? U jednom od svojih energičnih govora na dodjeli nagrada obavezno se zahvalio svojoj mami na vrlo poseban način : "Ona je razlog zašto sam živ, ona je razlog zašto imam glumačku karijeru. Mama, volim te!" Osim toga, glumac je mamu poveo na dodjelu Golden Globes nagrada 2019. godine, a tada su oboje nosili odjeću koju je dizajnirao Virgil Abloh, muški umjetnički direktor za Louis Vuitton.

Justin Timberlake & Lynn Bomar Harless

Justin Timberlake naziva svoju majku 'majkom superjunakinjom'- i u pravu je, sve naše majke imaju supermoći. "Sretan sam što te imam kao zvijezdu vodilju u ovoj ludoj vožnji! Toliko si me naučila i uvijek ću cijeniti svaku tvoju lekciju. Također, još uvijek radiš najbolji tost sa cimetom i šećerom na cijeloj planeti. Volim te, mama."

Ryan Reynolds & Tammy Reynolds

Ryan Reynolds ima poseban odnos s majkom, stoga je često vodi na važne događaje na crvenom tepihu. "Volim moju mamu. Volim njezinu spremnost da bilo što pokuša. Prije otprilike četiri mjeseca poletjela je na ovom motoru s jednim od mojih dragih prijatelja iz srednje škole."

Jared Leto & Constance Leto

"Moja je majka uvijek željela učiniti nešto bolje sa svojim životom i za svoju djecu…Naučila me sanjati, a zatim i raditi posao potreban da bi snovi postali stvarnost. Najbolje je to što mogu zahvaliti ljudima koji su toliko dugo vjerovali u mene. Svaki od ovih trenutaka mogao bih provesti razgovarajući o svojoj mami. Ona je najbolja", rekao je 49-godišnji glumac kad je 2014. osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa'.

Dwayne Johnson & Ata Johnson

Dwayne Johnson ovom slatkom objavom pokorio je internet 2015. godine: "Sjedim preko puta svoje mame kad me ona odjednom pogleda i kaže: 'Sine, ne mogu vjerovati kakav život imam…baka i djed bi bili tako ponosni.' Pitao sam je: 'Jesi li sretna, mama?' 'Jesam li sretna? Prije sam se brinula kako ću nam kupiti namirnice, a sad su mi upravo servirali doručak ispred nosa. Da, sine, ne mogu biti sretnija.' I znate kad nam roditelji kažu da su sretni, da nas to toliko zadovoljava, jer to znači da smo učinili dobar posao kao njihova djeca."

Leonardo DiCaprio & Irmelin Indenbirken

Mama ovog 46-godišnjeg glumca ostala je ključna figura u njegovom životu. Bez obzira vodi li je na godišnji odmor ili kao pratnju na crvenom tepihu, Leonardo DiCaprio uvijek ističe koliko voli svoju majku i koliko joj je zahvalan. "Ne bih ovdje stajao da nije bilo ove osobe. Nisam odrastao u privilegiranom životu - odrastao sam u lošem kvartu u istočnom Los Angelesu, a ta me žena svaki dan vozila tri sata u drugu školu kako bi mi pružila drugačiju priliku. Danas joj je rođendan. Pa mama, sretan ti rođendan. Volim te jako puno", rekao je kad je primio Oscara za ulogu u filmu The Revenant.

Bradley Cooper & Gloria Campano

Mnogi slavni muškarci vode svoje majke na dodjele nagrada, ali rijetko koji od njih još uvijek živi sa svojom majkom, kao što je to slučaj kod ovog 46-godišnjeg glumca. No prema NY Daily Newsu, ne bismo se trebali previše brinuti - preselio se privremeno k svojoj majci nakon što mu je otac umro kako bi joj bilo lakše u novom razdoblju života, a glumac je piznao kako ih je to još više zbližilo. "Moja je obitelj vrlo bliska, a smrt mog oca svima nam je teško pala. Trebamo jedni druge. I evo nas." Iako je priznao da ova životna situacija ponekad može biti teška, svejedno je zaključio: "Drugačije ne bih ni htio."