Maja Šuput je glavna junakinja u animiranom glazbenom događaju godine - 'Uglydolls - Savršeno nesavršene'

Animirani film koji nas suočava s našim predrasudama i očekivanjima, te otvara pitanje o tome što zaista znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriva kako je najvažnija stvar saznati tko smo zaista

Maja Šuput je glavna junakinja u animiranom glazbenom događaju godine - 'Uglydolls - Savršeno nesavršene'

Animirana glazbena, super šarena pustolovina 'Uglydolls - Savršeno nesavršene', inspirirana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine, okupila je velike pjevačke zvijezde koje su svojim glasovima oživili super kul, šarene, potpuno  drugačije likove kakve do sada niste vidjeli. Maja Šuput je prvi put u životu dala glas u animaciji i to ni više ni manje nego glavnoj junakinji Moksi, koja joj i po karakteru savršeno odgovara. Osim što je dala glas, Maja je otpjevala i vodeće songove kojih je film prepun, uz pomoć Zse Zse i Marina Ivanovića koji je posudio glas Grdom Psu, kojeg u originalu glumi jedan od najuspješnijih glazbenika današnjice – Pitbull.

ImageMoksi je super pozitivna i znatiželjna lutka, čija ju znatiželja odvuče iz Grdigrada u potpuno novi svijet Savršenstva. U njezinim avanturama je prate Paola Valić Bekić kao Vida, Marin Ivanović - Stoka kao Grdi pas, ujedno i Moksin najbliži prijatelj, Zsa Zsa kao Manda, Ronald Žlabur kao Lu, Goran Grgić kao Oks, te Nikša Butijer kao Babu. U neodoljivom Grdigradu slavi se čudno i drugačije, a ljepota je u oku promatrača. Moksi i njezini savršeno nesavršeni prijatelji tamo svakog dana slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Povremeno gledaju u nebo iznad grada i čekaju da se pojavi nova lutka koju će primiti u svoju zajednicu. Moksi ipak želi saznati što se zaista nalazi s druge strane grada, tamo gdje još nikada nije bila. Okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u otkrivanje nepoznatog – Savršenstva. 

Pogledajte što Maja Šuput kaže na ovo nezaboravno iskustvo:Film 'UGLYDOLLS – Savršeno nesavršene', suočava nas s našim predrasudama i očekivanjima, te otvara pitanje o tome što zaista znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriva kako je najvažnija stvar saznati tko smo zaista.

Ovaj filmski glazbeni događaj godine, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte od 9. svibnja