Image
Foto: www.profimedia.hr
Jennifer Lopez
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez

U lipnju 2002. godine, samo 9 mjeseci nakon vjenčanja, Jennifer Lopez objavila je da se razvodi od svog drugog supruga Crisa Judda. Kao razlog za razvod Jennifer je u zahtjevu tradicionalno navela nepomirljive razlike, ali povod krahu braka zapravo je bio Ben Affleck, njezin budući zaručnik i nesuđeni suprug. Naime, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Crisom, Jennifer je počela raditi na filmu "Gigli" u kojem je glumila s Affleckom. Jennifer i Ben su se zbližili na snimanju pa je slavna ljepotica u svibnju 2002. godine rekla svom suprugu da je njihov brak gotov i da će tražiti razvod.

LeeAnn Rimes
Foto: www.profimedia.hr

LeeAnn Rimes

Popularna pjevačica LeeAnn Rimes upustila se u aferu koja je dovela do razvoda, ali i do novog sklapanja braka! Naime, lijepa LeeAnn bila je udana za Deana Sheremeta u trenutku kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Eddiea Cibriania. O njihovoj se aferi puno pisalo u tabloidima, no na kraju se ispostavilo da se ne radi o prolaznim strastim već o pravoj ljubavi. Par se vjenčao 2011. i do danas su zajedno.

Katharine McPhee
Foto: www.profimedia.hr

Katharine McPhee

Pjevačica i glumica Katharine McPhee neslavno je uhvaćena kako vara svog supruga. Naime, Katherine je bila u braku s Nickom Cokasom, a iako je na van sve izgledalo savršeno, ona je započela aferu s televizijskim redateljem Micheaelom Morrisom s kojim je radila u tom trenutku. Zaljubili su se na setu te nisu skrivali svoje strasti, što je u konačnici dovelo do njezina razvoda od supruga. Kasnije je priznala kako joj nije žao što je sve tako ispalo.

Elizabeth Taylor
Foto: www.profimedia.hr

Elizabeth Taylor

Slavna zavodnica ljubičastih očiju, neponovljiva Liz Taylor, udavala se čak 8 puta i to čak 2 puta za Richarda Burtona. Njezinoj ljepoti malo je koji muškarac mogao odoljeti, a poznat je i slučaj kada je svojoj najboljoj prijateljici Debbie Reynolds preuzela supruga te započela aferu s njim. Radilo se o Eddie Fisheru, pjevaču. Fisher je bio zaluđen s Taylor te je zbog nje ostavio suprugu i dvoje djece, a priča je završila tako da su se Elizabeth i Debbie pomirile te zakopale ratne sjekire. Taylor se i udala za Fishera, no brak je potrajao samo 5 godina jer je i njega prevarila s Richardom Burtonom.

Tori Spelling
Foto: www.profimedia.hr

Tori Spelling

Nasljednica i glumica Tori Spelling bila je udana za svog prvog supruga Charliea Shaniana kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Deana McDermotta. Par je prvu noć nakon upoznavanja spavao zajedno, a iako je glumica kasnije rekla kako se time ne ponosi, otkrila je i kako joj nije žao što su se stvari tako odvile. Danas s Deanom ima petero djece.

Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr

Kristen Stewart

Zvijezda „Sumrak“ sage, Kristen Stewart bila je u vezi s Robertom Pattinsonom, kolegom iz istoimene franšize, kada su mediji otkrili njezino ljubovanje s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom. Znatno stariji Sanders imao je ženu i dvoje djece, no nije odolio mladoj Kristen. Sve je završilo u tabloidima kao veliki skandal, a glumica se javno ispričala zbog svojih nepromišljenih postupaka.

Meg Ryan
Foto: www.profimedia.hr

Meg Ryan

Afera američke miljenice Meg Ryan i zgodnog Russella Crowea punila je stupce danima. Iskre između ovo dvoje holivudskih glumaca počele su frcati početkom 2000. godine na setu akcijskog trilera "Proof of Life". U to vrijeme Meg je bila u braku s glumcem Dennisom Quaidom, no nije se uspjela obuzdati te je tako započela strastvenu aferu s Croweom. Tako je došlo do razvoda Meg i Denisa, a krajem iste godine i do prekida s Croweom.

Kris Jenner
Foto: www.profimedia.hr

Kris Jenner

Majka svih sestara Kardashian i menadžerica tog velikog Kardashian-Jenner carstva u svojoj je autobiografskoj knjizi priznala kako je održavala strastvenu ljubavnu aferu s holivudskim filnmašem Toddom Watermanom tijekom cijelog braka s odvjetnikom Robertom Kardashianom, ali i kasnije s Bruceom Jennerom. Ova nevjerojatna žena i kreatorica najuspješnijeg show business carstva na svijetu ipak je dodala i kako se kaje zbog te afere, nazvavši ju dankom koji se plaća mladosti.

Sienna Miller
Foto: Sienna Miller

Sienna Miller

Britanski glumački par Sienna Miller i Jude Law bili su nerazdvojni početkom 2000-ih, no svemu je došao kraj zahvaljujući Sienninoj aferi s oženjenim muškarcem i ocem čak četvero djece, Balthazarom Gettyjem. Sienna je godinama kasnije priznala kako smatra da je afera s njim bila najsebičnija stvar koju je ikad napravila te da se nikada ne bi ponovno upustila u takav odnos.

Heidi Klum
Foto: www.profimedia.hr

Heidi Klum

Njemački supermodel Heidi Klum bila je u dugogodišnjem braku s pjevačem Sealom, no njihova je ljubavna priča unatoč brojnoj djeci i naizgled sretnom obiteljskom životu - neslavno propala. Par je bio u braku 9 godina, a Seal je odgojio i njezinu kći iz veze s talijanskim mogulom Flaviom Briatoreom. Na kraju se par odlučio razvesti, a Seal je otkrio kako ga je Heidi varala s osobljem njihovog imanja. Do danas se ne zna o kome se točno radilo, no svakako je bilo više no jasno da je Seal bio jako uzrujan oko cijele stvari.

Nisu igrale po pravilima

Ljubavni trokuti: Ove su žene šokirale svijet svojim prevarama

Najčešće u medijima čujemo o prekidima celebrity veza zbog prevara. I iako statistički slavni frajeri prednjače u prevarama svojih partnerica, postoje i one celebrity dame koje su prekrišile svoje bračne zavjete ili pak iznevjerile svoje dečke zaljubivši se u treću osobu. Takvi su slučajevi rijeđi i vrlo često ostaju nezapamćeni, pa smo te mi odlučile podsjetiti na nekoliko takvih slučajeva iz show businessa. U našoj galeriji pronađi slučajeve u kojima su žene bile te koje su slamale srca zbog ljubavnih trokuta.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.