Image
Foto: www.profimedia.hr
Rachel Bilson i Adam Brody
Foto: www.profimedia.hr

Rachel Bilson i Adam Brody

Rachel Bilson i Adam Brody upoznali su se, a i proslavili na setu teen serije "The O.C.", a odmah su planule iskrice među njima. Dok su tako glumili zaljubljeni par na TV-u, završili su jedno drugome u naručju i u privatnom životu. U vezi su bili od 2003. do 2006., a nakon prekida su morali još godinu dana glumiti par u seriji. Iako su oboje priznali da im je isprva to bilo vrlo neugodno i neprirodno, na kraju su spoznali da mogu biti odlični prijateji te su tako profesionalno odradili sva snimanja do kraja emitiranja serije.

Kaley Cuoco i Johnny Galecki
Foto: www.profimedia.hr

Kaley Cuoco i Johnny Galecki

Jedan od najomiljenijih TV parova svih vremena definitivno su Leonard i Penny iz "Teorije velikog praska". Njihova nas je simpatična romansa osvojila na prvu, a zanimljivo je i da su ovo dvoje glumaca bili u vezi u stvarnom životu i to tijekom dvije sezone serije. No, njihova veza se okončala, a serija se nastavila emitirirati još punih deset sezona, jer ih je sveukupno imala 12, a Johnny i Kaley do samog su kraja ostali televizijski ljubavni par. Čini se kako su u potpunosti zakopali ljubavnu ratnu sjekiru, nadišli razmirice vezane uz svoj prekid veze i odradili maestralan posao.

Sophia Bush i Chad Michael Murray
Foto: www.profimedia.hr

Sophia Bush i Chad Michael Murray

Sophia Bush i Chad Michael Murray još su jedan par koji se upoznao snimajući teen romantičnu seriju. Ovog puta je u pitanju „One Tree Hill“. Upoznali su se na setu kao 20-godišnjaci, zaručili samo par mjeseci kasnije, a zatim i vjenčali 2006. godine. No, sreća nije dugo potrajala jer su se razveli nakon samo pet mjeseci braka. No, s obzirom da je serija bila megauspješna, oboje su nastavili glumiti likove Lucasa i Brooke sve do kraja emitiranja serije 2012., a u tom periodu su na setu odglumili bezbrojne ljubavne scene.

Nina Dobrev i Ian Somerhalder
Foto: www.profimedia.hr

Nina Dobrev i Ian Somerhalder

Nina Dobrev i Ian Somerhalder proslavili su se kao vampirski par u "The Vampire Diaries", a publika ih je obožavala i na malim ekranima i u stvarnosti. Na žalost mnogih, prekinuli su svoju ljubavnu vezu nakon 3 godine, 2013. godine. Ipak, nastavili su snimati zajedno sve do 2015., kada je nakon šeste sezona Nina napustila seriju, ali su se opet i spojili kada su je scenaristi vratili u osmoj sezoni. U međuvremenu su unatoč prekidu postali jako dobri prijatelji, a danas je Nina čak i dobra prijateljica Ianove supruge Nikki Reed.

Amanda Seyfried i Dominic Cooper
Foto: www.profimedia.hr

Amanda Seyfried i Dominic Cooper

Amanda Seyfried i Dominic Cooper upoznali su se na setu mjuzikla "Mamma Mia!", a u kojem su glumili zaručnike koji se vjenčaju na idiličnom grčkom otočiću. Njihova se ljubav s filmskog platna prenijela i u stvarni život, pa su bili u vezi od 2007. do 2011. godine, no na kraju su ipak zbog nemogućnosti normalnog viđanja i pretrpanih rasporeda prekinuli svoju vezu. No, kada je trebalo snimati nastavak "Mamma Mia! Here We Go Again" 2018. godine, nisu imali nikakvih problema sa svojom ljubavnom prošlošću te su spremno prihvatili projekt pa smo ih opet gledali kao zaljubljeni par na filmu.

Cameron Diaz i Justin Timberlake
Foto: www.profimedia.hr

Cameron Diaz i Justin Timberlake

Cameron Diaz i Justin Timberlake bili su 'IT' par ranih 2000-ih, a zajedno su proveli četiri lijepe godine, od 2003. do 2007. Iako su se razišli slomljenih srca, do 2011. su se oboje oporavili od prekida da su zajedno glumili na filmu "Bad Teacher". S obzirom da se radi o komediji, Cameron je jednom prilikom komentirala kako je zapravo bilo idealno što je i Justin bio s njom na tom projektu jer su oboje jedno drugo oduvijek mogli jako dobro nasmijati.

Naomi Watts i Liev Schreiber
Foto: www.profimedia.hr

Naomi Watts i Liev Schreiber

Naomi Watts i Liev Schreiber bili su u braku 11 godina, a zatim su se razveli 2016. godine. Zajedno su dobili i kćer i sina, a činili su se kao oličenje sretnog holivudskog para sve dok im se odnos nije finalno raspao 2016., taman godinu dana prije snimanja ljubavne drame "Chuck" u kojoj su glumili supružnike. Iako su se tako razveli, i dalje su nastavili snimati zajedno te su danas uzoran primjer bivših supružnika koji odlično funkcioniraju zajedno - čak i nakon prekida.

GLEDAJ 24 SATA PRIJE SVIH - VOYO

GLEDAJ 24 SATA PRIJE SVIH - VOYO

Blake Lively i Penn Badgley
Foto: www.profimedia.hr

Blake Lively i Penn Badgley

Za vrijeme snimanja kultne teen serije "Gossip Girl" Blake Lively i Penn Badgley završili su zajedno. S obzirom na to da su i na malim ekranima glumili ljubavnike, producenti su inicijalno bili oduševljeni njihovom vezom, jer je tako kemija na ekranu bila znatno izraženija i realističnija. No, nakon tri godine veze Blake i Penn odlučili su prekinuti, ali im scenaristi nisu dozvolili da prekinu i u seriji - pa su nastavili glumiti zaljubljene golupčiće još dvije godine.

Nezgodno, nezgodno...

Ljubav na ekranu, ali ne i u zbilji: Celebovi koji su morali glumiti da se vole nakon prekida

Svi znamo da su prekidi ljubavnih veza generalno neugodni, bolni i da se od njih emocionalno dugo oporavljamo. No, mi barem nismo filmske zvijezde pa da nakon bolnih razvoda i prekida veza moramo na filmskom platnu ili na TV ekranima glumiti da smo i dalje zaljubljeni u svoje bivše partnere! Da, točno to se dogodilo nekim celebovima, a danas ti donosimo takvih 8 ex-ljubavnih priča koje su se fiktivno nastavile na setovima.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.