Image
Foto: www.profimedia.hr
Angelina Jolie
Foto: www.profimedia.hr

Angelina Jolie

Zgodna glumica nakon razvoda od Brada Pitta nije bila u vezi. Iako je u srpnju 2021. viđena na večeri s The Weekndom, nikada nije službeno potvrdila tu vezu, a navodno su samo dobri prijatelji. A ove godine je, zajedno s kćeri Shiloh viđena u Londonu na kavi s glumcem Paulom Mescalom, koji se proslavio u seriji "Normalni ljudi". Ipak, glumica mudro šuti kada je u pitanju njezin ljubavni status i svu svoju pažnju posvećuje djeci.

Kendall Jenner
Foto: www.profimedia.hr

Kendall Jenner

Manekenka Kendall Jenner od svibnja 2020. bila je u vezi s košarkašem Devinom Bookerom, s kojim je prekinula u studenom 2022. Nakon toga ponovno su ju povezivali s njezinim bivšim dečkom Harryjem Stylesom, no Jenner tu vezu nikada nije potvrdila. Kako bilo, Jenner je trenutno slobodna, a još 2016. godine u intervjuu je rekla da joj ne smeta ako je solo. "Snažna žena je neovisna i ne treba joj muškarac. Ona može sama ući u prostoriju i ne razmišlja o tome što će drugi misliti", rekla je.

Emilia Clarke
Foto: www.profimedia.hr

Emilia Clarke

Glumica Emilia Clarke nije bila u vezi od prekida s redateljem Charliejem McDowellom. Glumica je čak dala priliku aplikaciji za upoznavanje slavnih osoba, no ubrzo je izbrisala svoj profil jer je shvatila da to nije za nju. Iako je tijekom godina bila i u vezi i solo, za InStyle UK 2014. godine rekla je da je u redu biti solo. "Mislim da je ženama u prirodi da brinu o nekom drugom, ponekad nauštrb sebe", rekla je glumica.

Charlize Theron
Foto: www.profimedia.hr

Charlize Theron

Glumica Charlize Theron jedna je od najljepših žena svijeta, no unatoč tome je slobodna. Ova oskarovka fokusirana je na svoju karijeru i djecu i to je ono što je čini sretnom. Otvoreno kaže da se nikada nije željela udati, ali i da se ne osjeća usamljeno. "Nisam izlazila ni s kim više od pet godina", otkrila je Theron u The Drew Barrymore Showu u rujnu 2020. i dodala da joj prijatelji stalno govore da bi trebala upoznati nekoga i ići na spojeve.

Jennifer Aniston
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston

Otkako se razvela od Brada Pitta 2005. godine, Jennifer Aniston stalno je osjećala pritisak da se uda i ima djecu. U međuvremenu se udala za glumca Justina Therouxa, od kojeg se također razvela krajem 2017. i od tada je sretno slobodna. U svom široko eseju za Huffington Post 2016., glumica je priznala da je sretna točno tu gdje jest i da bi se drugi trebali prestati brinuti o njezinom bračnom statusu, kao i da svaka osoba za sebe mora odrediti što za nju znači "živjeti sretno do kraja života".

Sharon Stone
Foto: www.profimedia.hr

Sharon Stone

Glumica Sharon Stone još je 2020. jasno dala do znanja da je "gotova s izlascima", i to za vrijeme gostovanja u The Drew Barrymore Show. Rekla je da smatra da su ljudi neiskreni i da nisu vrijedni njezinog vremena te da više uživa u vremenu provedenom sama i sa svojom djecom i prijateljima. "Imam stvarno dobre prijatelje muškarce, ali jednostavno osjećam, kada je riječ o emocionalnoj zrelosti u vezama, da su muškarci i žene na potpuno različitim mjestima", dodala je glumica.

Drew Barrymore
Foto: www.profimedia.hr

Drew Barrymore

I glumica Drew Barrymore uvijek je bila iskrena o svom privatnom životu. Nakon što se rastala od Willa Kopelmana 2016. godine, Barrymore je sretno slobodna, a fokusira se na svoj posao, sebe i svoje dvije kćeri. "Jednostavno sam na potpuno drugom mjestu u svom životu i možda ću u bliskoj budućnosti ući u vezu... ali to mi sada jednostavno nije prioritet", napisala je Barrymore u objavi na blogu u listopadu 2022. i dodala da se želi fokusirati na ljubav prema sebi i prema svojim kćerima.

January Jones
Foto: www.profimedia.hr

January Jones

Zvijezda serije "Momci s Madisona" January Jones savršeno je zadovoljna svojim "single" statusom. Iako je hodala sa zvijezdama poput Ashtona Kutchera i Jima Carreyja i 2011. rodila sina Xandera, čiji otac nije poznat javnosti, glumica je izjavila da joj ne treba partner kako bi se osjećala potpunom. "Želim li partnera? Možda. Ali ne osjećam se nesretno ili usamljeno. To bi morao biti netko nevjerojatan, netko tko bi doprinio mojoj sreći, a ne oduzeo je", rekla je za Red Magazine 2017.

Lijepe, a solo

Ne treba im muškarac: Najljepše slavne dame koje nisu u vezi i to im ne smeta

Čini se da slavne osobe imaju sve: dobar izgled, puno novca, lijepe kuće... Ukratko, imaju sve što požele, i još više od toga. No ljubav je nešto što se ne može kupiti novcem i ona ne pita je li netko slavan ili nije, pa dok neke slavne dame žive život iz snova sa svojim partnerom iz snova, neke su već dugo vremena same, iako imaju sve - uspješne su, a na izgledu im svatko može pozavidjeti. No, njima to ne smeta - one su same odlučile da im ne treba muškarac kako bi bile "potpune", a svoje vrijeme radije posvećuju sebi, svojoj obitelji i svojoj karijeri. Ove slavne dame nisu u vezama i prava su inspiracija ženama koje i dalje nisu pronašle "onog pravog" ili onima koje to ni ne žele.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.