Leonardo izgubio gotovo sedam kilograma: 'Sljedeći ciklus najmanje toliko!'

Hoće li Perin postotak biti dovoljan da svi ostanu u showu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' u 21.15 sati na RTL-u, , a sve epizode dostupne su i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Leonardo.JPG

Kandidati su bili uzbuđeni i nisu mogli dočekati da počnu s vaganjem, a Marijana im je još jednom ponovila da nitko neće otići kući ako su svi uspjeli skinuti 2,9% tjelesne mase ili ako Jure odluči nekome pomoći jer ima moć u bilo kojem trenutku spasiti sebe ili nekoga drugog. „Nadam se da ćemo ostvariti 2,9%, tjedan je bio naporan, treneri su nas maksimalno stisnuli i mislim da ćemo skinuti taj rezultat“, rekao je Jure.

Prvo je na vaganje išla Ljube, koju je Edo pohvalio za trud. Pričala je da je u ovoj sezoni borbenija i o tome koliko se povezala s Anđelom, a potom je stala na vagu - u show je došla s 193,6 kilograma, a u prvom ciklusu izgubila je pet kilograma, odnosno 2,6% tjelesne mase! „Ovo je velik korak za mene. Jako ohrabrujuće da bih mogla iduće vage stisnuti i izvući one zadnje atome snage“, rekla je.

Image

Sljedeći je bio Leonardo koji je rekao da ne očekuje neke rezultate jer su stalno prejedeni. „Doručak, ručak, večera, dva međuobroka… Uvijek si sit pa nemam osjećaj da sam smršavio, možda kilogram, dva, plafon tri“, rekao je i dodao da mu je tek sada jasno koliko se nezdravo hranio. Leo je u show ušao s 188,3 kilograma, a izgubio je 6,7 kilograma, odnosno 3,6% tjelesne mase. „Sljedeći ciklus najmanje toliko“, komentirao je prezadovoljni Leonardo.

Image

Silvija je pričala kako najviše zbrke zasad nastaje prilikom kuhanja, a Goran je u šali komentirao: „Najbolji odnos koji imam u kući je sa Silvijom, a osoba koja me najviše živcira je isto Silvija!“ Inženjerka građevine objasnila je da su se odmah sprijateljili te da se vole i mrze. U show je ušla s 129,1 kilogram, izgubila 2,7 kilograma, odnosno 2,1% tjelesne mase.

Image

Mislav Šepić pričao je kako nije očekivao da će mu treninzi biti tako naporni i da je sad shvatio kako mora jesti jer je dosad gladovanjem gubio kilograme. Dodao je kako mu je teško u izolaciji, ali sviđa mu se ekipa pa mu je sve lakše. Mislav je u show stigao s 171 kilogramom, a za tjedan dana izgubio je 4,7 kilograma, što je 2,7% tjelesne mase. „Mislio sam da će biti više“, rekao je, a to je očekivao i Edo.

Image

Anđela je pričala koliko joj nedostaje obitelj, ali i koliko joj je lijepo s ostalim natjecateljima. „Jako je lijepo kad znaš da imaš podršku, da te i tim gura a da te vani čekaju“, rekla je Anđela koja je u show ušla s 116,3 kilograma, sad je izgubila tri kilograma, što je 2,6% tjelesne mase. Edo je bio malo zabrinut jer nikako nije želio da ih netko napusti u prvom ciklusu.

Image

Marsela je u show ušla s 173,9 kilograma, no to ju nije spriječilo da da sve od sebe na treninzima. Izgubila je 3,5 kilograma, što je dva posto tjelesne mase. „Dosta sam zabrinut zbog cjelokupnog rezultata, nadam se da nas čekaju neka čuda na kraju“, rekao je Edo.

Image

Sljedeći je bio Mislav Vlašić, a Edo je otkrio kako je za njega uvjeren da može jako puno iako je u show ušao s nevjerojatnih 213,5 kilograma! Mislav ima i otvorenu ranu na nozi koja mu još otprije nije zarasla, što njega uopće nije zabrinjavalo dok Edo smatra da to nije zafrkancija. Nakon tjedan dana izgubio je 5,7 kilograma, odnosno 2,7% tjelesne mase.

Image

Posljednji iz crvenog tima bio je Goran kojemu se sviđa atmosfera u kući i kako ga ispituju za treninge, prehranu, traže savjete, a on je iskreno rekao: „Da sam sve to zapamtio i upotrebljavao, ne bih se vratio!“ U show je ušao s 155,9 kilograma, a izgubio je šest kilograma, što je 3,8% tjelesne mase.

Image

Na prvom vaganju crveni tim imao je 1341,6 kilograma, nakon jednog ciklusa imaju 1304,3 kilograma - izgubili su 37,3 kilograma, što je 2,8% tjelesne mase! „Možda plavci uspiju spasiti crveni tim“, bodrila je Marijana kandidate.

Martin je prvi iz plavog tima stigao pred vagu i pričao je kako da ne tetoše iako je najmlađi, nego da su svi zadaci u kući pravedno raspoređeni. U show je stigao sa 161 kilogramom, a nakon prvog ciklusa izgubio je 3,8 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. „Očekivala sam puno više s obzirom na snagu i volju koju je pokazao na treninzima“, rekla je Mirna i dodala da će sada dobiti i dodatne vježbe kako bi pokrenuo metabolizam i da kilogrami počnu brže padati.

Image

Sljedeća je bila Marie, koja je u show ušla s 117,9 kilograma, a trenerica Mirna rekla je kako ona jedna od jačih članica tima. Izgubila je 2,4 kilograma, odnosno dva posto tjelesne mase. „Pojačat ćemo joj nekakve dijelove treninga koji mislim da bi joj više odgovarali“, rekla je trenerica.

Image

Jure je već sad razmišljao koga bi spasio i rekao je: „Sve! Svi su ovo divni ljudi i svatko ima svoju priču…“ Dodao je kako je u svima njima pronašao zamjensku obitelj i da se dobro zabavljaju. U show je došao s 144,8 kilograma, a sad je izgubio 5,6 kilograma, što je 3,9% tjelesne mase.

Image

Na vagu je polako stigla i Irena i ponosno je pričala kako sad već pomalo hoda bez pridržavanja za nešto. Bila je emotivna i otkrila je kako se ne voli te da se još ne želi pogledati u ogledalo. Trenerica je komentirala da je jako napredovala, a s njom su se složili i ostali kandidati. „Dajem maksimum od sebe na treninzima“, rekla je Irena koja je u show ušla s 169,9 kilograma, a izgubila je 5,4 kilograma, što je 3,2% tjelesne mase. „Šokiralo me i dalo poticaj da idem dalje“, kroz suze je rekla.

Image

Dajana je komentirala da je ponosna kako je odradila prošli tjedan te da joj zasad najviše smeta osjećaj zatvorenosti dok je tu. Na prvom vaganju Dajana je imala 176,8 kilograma, a sada joj je vaga pokazala 5,6 kilograma manje, što je 3,2% tjelesne mase. „To cijeđenje se isplatilo, idemo se i dalje cijediti“, zaključila je presretna odgajateljica.

Image

Nina je također zadovoljna prošlim tjednom i pohvalila je trenericu koja ima puno strpljenja s njima. Pričala je i o tome kako joj se ne da više ići po doktorima i boji se da ne dobije dijabetes. U 'Život na vagi' došla je 136,2 kilograma, u tjedan dana izgubila je 5,4 kilograma, što je 4% tjelesne mase.

Image

Krunoslav je pričao kako je pokleknuo na prvom treningu i da ga još drži taj neki strah te da mu kao vozaču nije bilo nimalo lako hraniti se zdravo. Na prvom vaganju imao je 202,8 kilograma, sada je izgubio 5,7 kilograma, što je 2,8% tjelesne mase.

Image

Povrće je sad Perina omiljena tema jer ga dosad nije uopće jeo, a sad je već svima pripremao pizzete od patlidžana! „Meni je meso sve! Povrće mi je bio najveći izazov kad sam tu došao“, iskreno je rekao Pero koji je u show ušao sa 180,5 kilograma dok je Mirna komentirala kako očekuje da se treba više truditi na treninzima. „Zna malo zabušavati na treninzima“, rekao je Krunoslav, a Leonardo dodao da jede samo pola obroka, što su im svi rekli da ne rade.

Hoće li Perin postotak biti dovoljan da svi ostanu u showu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' u 21.15 sati na RTL-u, a sve epizode dostupne su na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJ I OVO: