Image
Foto: www.profimedia.hr
Lakirane čizmice
Foto: www.profimedia.hr

Lakirane čizmice

Prije nekoliko dana, Lady Gaga fotografirana je u čizmama na ultra visoku potpeticu pri izlasku iz studija u New Yorku. Poznata 35-godišnja američka pjevačica nosila je crnu maramu na glavi uparenu s mornarskim sportskim kaputom, crnom bluzom, sivim tajicama i nevjerojatno visokim crnim lakiranim čizmama, koje su nas odmah podsjetile na početak njezine karijere, kada su takve potpetice za nju bile svakodnevica.

Dama u crvenom
Foto: www.profimedia.hr

Dama u crvenom

U rujnu 2011. pop zvijezda viđena je kako odlazi s photoshootinga u New Yorku, odjevena u raskošnu, crvenu haljinu s pufastim rukavima, neobične sunčane naočale, i ono najvažnije, vrtoglavo visoke platforme bez pete.

Neobičan stil za kazalište
Foto: www.profimedia.hr

Neobičan stil za kazalište

U veljači 2011. Lady Gaga fotografirana je zajedno sa svojim tadašnjim dečkom ispred kazališta St. James u New Yorku. Pjevačica je ponovno bila u neobičnom izdanju - nosila je mrežaste čarape bez hlača i crnu sako-jaknu s crnim rukavicama, a na nogama je imala neobične štikle na visoku platformu.

Šljokice posvuda
Foto: www.profimedia.hr

Šljokice posvuda

Fotografirana ispred plesne dvorane Roseland Ballroom u New Yorku u travnju 2014., Gaga je nosila neobično šljokičasto odijelo ispod kojeg je odjenula samo čipkasti grudnjak. Na nogama su joj zasjale jednako šljokičaste štikle na visoku platformu koje su se sjajno uklopile u outfit.

Štikle koje idu uz kosu
Foto: www.profimedia.hr

Štikle koje idu uz kosu

Još jedan neobičan outfit iz 2011. - ovog puta, Lady Gaga je bila u Londonu i napuštala svoj hotel i pritom mahala svojim fanovima, "malim čudovištima". Na sebi je nosila bijelu čipkastu haljinu i krzno, a na nogama je nosila vrtoglavo visoke štikle u baby blue boji koje su se savršeno uklopile u njezinu boju kose.

Kao lutkica
Foto: www.profimedia.hr

Kao lutkica

Lady Gaga je 2019. godine prisustvovala legendarnoj Met Gali u New Yorku, tijekom koje je promijenila čak četiri outfita - prvo je nosila raskošnu ružičastu haljinu s ružičastom mašnom na glavi, zatim raskošnu crnu haljinu, nakon čega je ponovno zasjala u uskoj, ružičastoj haljini. Na kraju je tepihom prošetala u zavodljivom šljokičastom donjem rublju, mrežastim čarapama i visokim šljokičastim čizmama na platformu.

Haljina s tisuću zrcala
Foto: www.profimedia.hr

Haljina s tisuću zrcala

Ovog puta na Met Gala after partyju u New Yorku 2016., Lady Gaga je doslovce zasjala u kratkoj srebrnoj haljini koja je na sebi imala tisuću malih zrcala. Na nogama je nosila visoke i neobične čizmice na platformu.

Štikle bez pete
Foto: www.profimedia.hr

Štikle bez pete

Lady Gaga fotografirana je pri izlasku studija u sjevernom Londonu, kada je nosila baršunasto odijelo ispod kojeg je imala samo grudnjak. Cijeli outfit začinile su Hermes Birkin torba sa zakovicama i neobične crne štikle bez pete na platformu.

Crvena ruža
Foto: www.profimedia.hr

Crvena ruža

Ponovno fotografirana ispred plesne dvorane Roseland Ballroom u New Yorku na početku svoje sedmodnevne serije koncerata u 2014., Lady Gaga nosila je prozirno odijelo ukrašeno crvenim ružama. Na nogama je imala neobične ružičaste štikle na visoku platformu koje su se savršeno uklopile u outfit.

profimedia-0179113065.jpg

profimedia-0179113065.jpg

Visoke platforme

Kako hoda u tome? Lady Gaga i njezina kolekcija neobičnih cipela - neiscrpna tema

Poznata pjevačica, a sada i glumica, Lady Gaga poznata je po svojim ludim kreacijama koje su obilježile početak njezine karijere. Iako ju u posljednje vrijeme najčešće viđamo u elegantnom i ženstvenom izdanju, prije desetak godina nosila je sve - od mesa i perja, perika različitih boja, mrežastih čarapa i grudnjaka pa sve do vrtoglavo visokih štikli koje su postale njezin zaštitni znak i koje je nosila kako bi vješto prikrila visinu od samo 155 cm. I iako je prošlo već dugo vremena otkako smo je vidjeli u visokim platformama, prije nekoliko dana paparazzi su je fotografirali pri izlasku iz studija u lakiranim čizmicama na ultra visoku platformu. Znači li to da nam se vraća stara Lady Gaga? Možda, a mi smo se odlučile prisjetiti najluđih, vrtoglavo visokih štikli koje je nosila od početka svoje karijere pa sve do danas.

N.B.