Image
Foto: www.profimedia.hr
Angelina Jolie
Foto: www.profimedia.hr

Angelina Jolie

Sukob Angeline Jolie i njezinog jednako slavnog oca, glumca Jona Voighta, dobro je poznata stvar. No, podsjetimo se. Jon Voight je Agelininu majku ostavio kada je Angelina bila tek dojenče i to tako da ju je prvo dugo varao gdje god je stigao. Nakon što su se razveli, Angelina je ostala pod skrbništvom svoje majke koja joj je bila najbitnija osoba u životu. Glumica je priznala kako je odrastala bez oca, jer ju je Voight posjećivao tek tu i tamo tijekom njezina odrastanja, te da ga zbog toga krivi zbog brojnih emocionalnih i psihičkih problema u djetinjstvu. Zbog njegova grubog odnosa prema njezinoj majci, Angelina godinama nije razgovarala sa svojim ocem, a iako su pokušali zakopati ratnu sjekiru - opet su se gadno posvadili prije nekoliko godina. Naime, Jon je u nekoliko navrata u medijima komentirao Angelinin razvod od Brada Pitta i njezinu bitku za skrbništvom nad djecom gdje je, između ostalog, rekao i kako vjeruje da će njegova kći i bivši zet postići zajednički dogovor glede odluke o djeci. S obzirom na to da je glumica inzistirala na punom skrbništvu nad posvojenim Maddoxom, Paxom i Zaharom te njihovom biološkom djecom, Shiloh i blizancima Knoxom i Vivienne, očevo stajalište da s bivšim suprugom donese odluku o djeci, nikako joj nije odgovoralo pa je opet stavila svog oca na „hlađenje“.

Jennifer Aniston
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston

Jedna od najsimpatičnijih glumica Hollywooda, Jennifer Aniston, možda prema svima djeluje jako toplo i drago, no sa svojom majkom blago rečeno nije imala dobar odnos. Naime, Jenniferina majka, glumica i model Nancy Dow navodno je prema Jennifer bila iznimno kritična tijekom njezina odrastanja. Neprestano ju je kritizirala i govorila joj kako nije dovoljno lijepa ni talentirana da bi uspjela u Hollywoodu, a navodno je Jennifer upravo zbog njezinih komentara imala potrebu podvrgnuti se estetskoj korekciji nosa. Glumičina majka preminula je 2016., a navodno su se tek na njezinoj samrtnoj postelji pomirile, nakon godina i godina nerazgovaranja.

Meghan Markle
Foto: www.profimedia.hr

Meghan Markle

Obiteljsku trakavicu između Meghan Markle i njezinog oca Thomasa napamet zna valjda cijeli svijet. Meghan je sa svojim ocem prekinula svaki kontakt i to nakon što je on za novac medijima prodao njezino intimno, emotivno pismo njemu, a u kojem ga ona moli da prestane razgovarati s tabloidima i dijeliti im informacije iz njezina života. Kako se Thomas na kćerin zahtjev oglušio, Meghan ga je u potpunosti odlučila zaboraviti. Nije upoznao svoje unuke, a nije bio ni na njezinom vjenčanju.

Rihanna
Foto: www.profimedia.hr

Rihanna

Rihannina priča o odrastanju na Barbadosu nije baš lijepa. Naime, pjevačica je odrasla u velikom siromaštvu, u obitelji u kojoj je njezin otac zlostavljao i njezinu majku i svoju djecu. „Moj otac pripada generaciji 60-ih koja je droge i alkohol uzimala svakodnevno. Drogiranje mu se otelo kontroli. Strašno sam se ljutila na njega. Nijedno dijete ne bi trebalo proći kroz što sam ja prošla“ rekla je Rihanna na ovu temu prije desetak godina. Rihanna i njezin otac tako nikad nisu bili u pretjerano dobrim odnosima, a sve se pogoršalo nakon što je Ronald u medijima govorio o incidentu kad je pjevačicu u veljači 2009. godine pretukao tadašnji dečko Chris Brown. Stao je na stranu Chrisa, što mu Rihanna nikada nije oprostila.

Adele
Foto: www.profimedia.hr

Adele

Najslavnija britanska pjevačica današnjice, neponovljiva Adele, nije poznata samo po svojim vokalnim sposobnostima već i po činjenici da je u javnom ratu sa svojim ocem bila niz godina. Naime, Adelin otac je napustio nju i njezinu majku kada je ona imala samo tri godine te je zbog toga njezino djetinjstvo bilo obilježeno siromaštvom. Tijekom godina je Adele nekoliko puta pokušavala uspostaviti vezu sa svojim ocem, no on bi ju iznova i iznova iznevjerio. Tako je jednom prilikom, bez njezina znanja, prodao tabloidima njezine privatne fotografije iz djetinjstva. Očekivano, Adele je bila bijesna te je prekinula svaki kontakt s njim. Na kraju je preminuo u svibnju prošle godine, sam i napušten, a Adele se s njim nije pomirila ni pred sami kraj njegova života.

Christina Aguilera
Foto: www.profimedia.hr

Christina Aguilera

Christina Aguilera je od početka svoje karijere javno prozivala svog oca Faustoa za zlostavljanje nje, njezine majke i njezine sestre Rachel. Naime, Fausto je navodno bio iznimno fizički nasilan, a nije prezao ni od emocionalnih ucjena i psihičkog zlostavljanja svoje supruge i kćeri. Christina je s njim prekinula svaki kontakt još u tinejdžerskoj dobi, a koliko ne voli tu stranu svoje obitelji pokazuje i činjenica da je odbila otići na pogreb svojem djedu i baki s očeve strane. Jednostavno je s tim dijelom svoje obitelji pokidala sve veze.

Frances Bean Cobain
Foto: www.profimedia.hr

Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain je slavna kći Kurta Cobaina i Courtney Love i može se reći da, blago rečeno, nije odrasla u idiličnoj obiteljskoj situaciji. Naime, njezin si je otac oduzeo život davne 1994., pa ga nije stigla praktički ni upoznati, a svoju je majku kao dijete gledala kako se drogira i bori s ovisnošću o alkoholu. Definitivno ne baš savršeno djetinjstvo, zar ne? Zbog svega toga, Frances Bean je 2009. završila pod skrbništvom svoje bake i tete te je pravno oduzeta svojoj majci. Iako su par puta pokušale izgladiti odnos, Frances Bean nikada nije mogla u potpunosti zaboraviti ružne slike iz svog djetinjstva pa su ona i Courtney i dalje na ratnoj nozi.

Kate Hudson
Foto: www.profimedia.hr

Kate Hudson

Glumica zlatne kose i širokog osmijeha, Kate Hudson, odrasla je bez puno kontakta sa svojim biološkim ocem Billom Hudsonom. Naime, njezina je majka Goldie Hawn u desetljećima dugoj vezi s Kurtom Russellom koji je Kate i njezinom bratu Oliveru cijelog života bio prava očinska figura. No, s tim se Bill Hudson nikada nije mirio pa je 2015. čak izjavio da su za njega njegova djeca mrtva. "Oslobodio sam ih. Oliver je za mene mrtav, baš kao i Kate. Ne smatram ih svojom djecom", izjavio je tada Bill. Što reći osim - sva sreća da je Kate odrasla uz genijalnog frajera poput Kurta koji joj je pružio svu očinsku ljubav.

Macaulay Culkin
Foto: www.profimedia.hr

Macaulay Culkin

Danas 41-godišnji Macaulay Culkin bio je velika dječja zvijezda 1990-ih, a najbolje ga pamtimo kao preslatkog dječaka iz "Sam u kući". No, iako su se njegovi roditelji pobrinuli da vrlo rano okusi slavu te ga neprestano vodili na glumačke audicije, Macaulay im do danas zamjera što zbog njihove ambicije da putem njega zarade goleme svote novca nikada nije imao šansu biti bezbrižno dijete. Teret slave ga je pritiskao cijelog života, zbog čega se borio i s ovisnostima o raznim opijatima, a priznao je i kako su ga roditelji fizički i psihički kao dječaka znali maltretirati. Zato je glumac nakon razvoda svojih roditelja krenuo živjeti neovisno te je javno priznao kako je bio presretan kada je svom ocu prvi puta mogao reći da od njega više ne treba ništa, jer ima sam svoj novac i uspješnu karijeru.

Raskrstili zauvijek

Obitelj ili ipak ne? Ove slavne face ne žele imati nikakve veze sa svojim roditeljima

Nisu sve obitelji idilične, a to dokazuju i primjeri nekih vrlo slavnih osoba koje javno priznaju kako sa svojim roditeljima uopće ne žele imati posla. Od trauma iz djetinjstva, rastava koje ne mogu oprostiti, zlostavljanja pa do sukoba nastalih upravo zbog slave i bogatstva - pronašle smo intrigantne priče celebova koji su na ratnoj nozi s članovima svojih obitelji. Od onih koji se s roditeljima uopće ne žele razgovarati, pa sve do onih koji su se s njima pomiril tek na smrtnoj postelji, ova galerija sadrži neke vrlo dramatične obiteljske priče. Za neke si možda već čula, a za neke nisi ni sanjala da bi mogle biti istinite...

zena.hr • Foto www.profimedia.hr