Zapišite 25. lipnja

Za iščekivani koncert Daleke obale ostalo je još samo 100 ulaznica

Još je tjedan dana do prvog velikog koncerta omiljene hrvatske rock grupe Daleka obala na Ljetnoj pozornici Opatija, a fanovi su svoju vjernost iskazali kroz veliki interes te je u prodaji ostalo još samo 100 ulaznica za ovaj veliki ljetni događaj!

Sequence 01.00_27_56_03.Still042.jpg

Njihovi su brojni hitovi pratili generacije u odrastanju, slaveći prve ljubavi, prijateljstva, odlaske na more, ljeto, sunce, fešte i sve druge lijepe životne avanture. Nakon duge pauze, vraćaju se jači nego ikad s novim pjevačem, ali sa starim hitovima!

Publika će se tako prisjetiti veselih pjesama poput “14 palmi”, “Tonka”, “Noć je prekrasna”, ali i po prvi puta čuti uživo nove hitove “Lipi dani”, “U raggaeu je spas” i “Od tebe ća”, kao i neke koje će se tek naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje uskoro.

Budite dio ove veličanstvene ljetne fešte i svoju ulaznicu nabavite čim prije, jer iako je interes ogroman, dodatnih ulaznica neće biti u prodaji sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ i stožera Civilne zaštite RH.

Image

Napominjemo da je početak koncerta u 21h, a molimo sve posjetitelje da pri samom ulasku u prostor Ljetne pozornice nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i to po cijeni od 100,00 kn, dok će cijena ulaznica na dan koncerta, ukoliko poneka ostane, iznositi 120,00 kn.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Više informacija na:

FB EVENT

EVENTIM

FB PAGE DALEKA OBALA