Potomci slavnih filmskih parova

Omiljeni junaci: Kako bi izgledala djeca Rossa i Rachel ili Muldera i Scully?

Oduvijek te zanimalo kako bi izgledala djeca Rose i Jacka iz "Titanica" ili pak Rossa i Rachel iz "Prijatelja"? Sada imamo odgovore i na ta dosad neodgovorena pitanja. Naime, umjetnici su pomoću moderne tehnologije stvorili iznimno uvjerljive animacije djece slavnih filmskih i televizijskih parova.

profimedia-0570469189.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Postoje mnogi filmski i televizijski parovi čija ljubavna priča bude tragično ili naprasno prekinuta, a tu su i oni koji dobiju svoje sretne završetke, ali nikada ne saznamo kako se njihov odnos razvio kada su stupili u brak ili kako im izgledaju djeca. Srećom, upravo odgovor na ovo potonje pitanje ponudila je umjetna inteligencija. Naime, kompjutorskom animacijom spojena su lica nekih od omiljenih nam junaka i junakinja s filmskog platna ili TV ekrana te smo napokon saznali kako bi izgledala njihova djeca.

Image
Manje je više

Iznenađenje ili ne? Studija otkrila zašto su djeca sretnija s manje igračaka

Od Rose i Jacka s "Titanica" pa sve do Petera Parkera i Mary Jane Watson iz "Spidermana" - otkriveno je kako bi potomci slavnih parova izgledali, kojeg bi bili spola i na kojeg bi roditelja više ličili. Rezultati su vrlo uvjerljivi, a pronaći ih na Instagram profilu https://www.instagram.com/hidreley/, ali i u nastavku.

Rose i Jack

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio slavni su ljubavni par, Rose i Jack, iz legendarnog spektakla "Titanic" koji je svjetlo dana ugledao sada već davne 1997. Iako njihova priča završava tragično Jackovom smrću, uz pomoć kompjuterske animacije sada znamo i kako bi izgledalo njihovo zajedničko dijete da su ga stigli imati. Djevojčica bi očito pokupila sve najbolje od oba roditelja, no rekli bismo da ipak više sliči ocu.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Danny i Sandy

Slavni ljubavni par iz mjuzikla "Grease" ostao je zauvijek upisan u anale popularne kulture, a da smo u filmu dočekali rođenje njihova djeteta vjerojatno bi izgledalo kao djevojčica na slici. Izražajne oči, bujna kosa i široki osmijeh ove djevojčice govore u prilog tome da je naslijedila najbolje gene i od oca i od majke.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Scarlett O'hara i Rett Butler

Par iz "Zameo ih vjetar" oduvijek je bio omiljen svim ljubiteljima teške melodrame i toksičnih odnosa. Iako su Clark Gable i Vivian Leigh u tom filmu i dobili dijete, djevojčicu, ona je poginula padom s konja u ranoj djetinjoj dobi, pa nismo imali prilike vidjeti kako bi izgledala kada bi bila malo starija. Srećom, zato je tu za nas ova uvjerljiva simulacija.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Ross Geller i Rachel Green

Omiljeni on-off par s TV ekrana, Ross i Rachel iz "Prijatelja" kroz mnogobrojne su sezone te kultne serije bezbroj puta prekidali, mirili se, zaručivali i vjenčavali, a da je serija potrajala dovoljno dugo da vidimo kako izgleda njihova kćer dobili bismo djevojku ovakva izgleda.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Edward Lewis i Vivian Ward

Iako je "Zgodna žena" kontroverzni film koji su suštini romantizira eksploataciju žena, mi ipak više volimo obraćati pažnju na romantičnu stranu te priče o ljubavi između bogataša i prostitutke. S obzirom da film završava vjenčanjem Vivian i Edwarda, odnosno Julie Roberts i Richarda Gerea, nismo imali priliku saznati jesu li imali djecu i kako su ona izgledala. Stoga nam ova fotka mladića otkriva kako bi mogao izgledati njihov sin.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Peter Parker i Mary Jane Watson

Ljubavni par iz "Spidermana" imao bi prema kompjutorskoj simulaciji crvenokosog sina koji bi fizionomijom i strukturom lica nalikovao ocu, ali bi imao boju očiju i kose na majku.

shimmer fallback

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Tony Stark i Pepper Potts

Roberty Downey Jr. i Gwyneth Paltrow zajedno su glumili u "Iron Manu", a sada znamo i kako bi izgledao njihov sin kao tinejdžer da su ga slučajno imali. Očito bi većinu karakteristika naslijedio od majke, no ekspresiju lica ipak bi dugovao svom ocu šarmeru.

shimmer fallback

Fox Mulder i Dana Scully

Fox Mulder i Dana Scully su kultni istražitelji paranormalnih slučajeva u kultnoj seriji "X-Files", a da su u seriji kojim slučajem imali dijete, i to žensko, izgledalo bi kao djevojčica na slici. Definitivno više nalik majci no ocu.

shimmer fallback

Frances Houseman i Johnny Castle

Frances Houseman i Johnny Castle su glavni likovi i ljubavni par u legendarnom filmu "Prljavi ples" koji do danas mnogima ostaje broj jedan kada je riječ o romantičnim dramama s elementima mjuzikla. Moramo priznati da je njihova animirana kćerkica nama najslađe dijete s ove naše liste te da bi doista bila prekrasan potomak svojih roditelja.

shimmer fallback

Jane Foster i Thor

Ok, iako je ovo na fotki samo pretpostavka kako bi izgledao tinejdžerski sin Natalie Portman i Chrisa Hemswortha sasvim smo sigurni da bi bio prekrasan s takvim genetskim materijalom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.