Potomci slavnih filmskih parova

Omiljeni junaci: Kako bi izgledala djeca Rossa i Rachel ili Muldera i Scully?

Oduvijek te zanimalo kako bi izgledala djeca Rose i Jacka iz "Titanica" ili pak Rossa i Rachel iz "Prijatelja"? Sada imamo odgovore i na ta dosad neodgovorena pitanja. Naime, umjetnici su pomoću moderne tehnologije stvorili iznimno uvjerljive animacije djece slavnih filmskih i televizijskih parova.

profimedia-0570469189.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Postoje mnogi filmski i televizijski parovi čija ljubavna priča bude tragično ili naprasno prekinuta, a tu su i oni koji dobiju svoje sretne završetke, ali nikada ne saznamo kako se njihov odnos razvio kada su stupili u brak ili kako im izgledaju djeca. Srećom, upravo odgovor na ovo potonje pitanje ponudila je umjetna inteligencija. Naime, kompjutorskom animacijom spojena su lica nekih od omiljenih nam junaka i junakinja s filmskog platna ili TV ekrana te smo napokon saznali kako bi izgledala njihova djeca.

Image
Manje je više

Iznenađenje ili ne? Studija otkrila zašto su djeca sretnija s manje igračaka

Od Rose i Jacka s "Titanica" pa sve do Petera Parkera i Mary Jane Watson iz "Spidermana" - otkriveno je kako bi potomci slavnih parova izgledali, kojeg bi bili spola i na kojeg bi roditelja više ličili. Rezultati su vrlo uvjerljivi, a pronaći ih na Instagram profilu https://www.instagram.com/hidreley/, ali i u nastavku.

Rose i Jack

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio slavni su ljubavni par, Rose i Jack, iz legendarnog spektakla "Titanic" koji je svjetlo dana ugledao sada već davne 1997. Iako njihova priča završava tragično Jackovom smrću, uz pomoć kompjuterske animacije sada znamo i kako bi izgledalo njihovo zajedničko dijete da su ga stigli imati. Djevojčica bi očito pokupila sve najbolje od oba roditelja, no rekli bismo da ipak više sliči ocu.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Danny i Sandy

Slavni ljubavni par iz mjuzikla "Grease" ostao je zauvijek upisan u anale popularne kulture, a da smo u filmu dočekali rođenje njihova djeteta vjerojatno bi izgledalo kao djevojčica na slici. Izražajne oči, bujna kosa i široki osmijeh ove djevojčice govore u prilog tome da je naslijedila najbolje gene i od oca i od majke.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Scarlett O'hara i Rett Butler

Par iz "Zameo ih vjetar" oduvijek je bio omiljen svim ljubiteljima teške melodrame i toksičnih odnosa. Iako su Clark Gable i Vivian Leigh u tom filmu i dobili dijete, djevojčicu, ona je poginula padom s konja u ranoj djetinjoj dobi, pa nismo imali prilike vidjeti kako bi izgledala kada bi bila malo starija. Srećom, zato je tu za nas ova uvjerljiva simulacija.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Ross Geller i Rachel Green

Omiljeni on-off par s TV ekrana, Ross i Rachel iz "Prijatelja" kroz mnogobrojne su sezone te kultne serije bezbroj puta prekidali, mirili se, zaručivali i vjenčavali, a da je serija potrajala dovoljno dugo da vidimo kako izgleda njihova kćer dobili bismo djevojku ovakva izgleda.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Edward Lewis i Vivian Ward

Iako je "Zgodna žena" kontroverzni film koji su suštini romantizira eksploataciju žena, mi ipak više volimo obraćati pažnju na romantičnu stranu te priče o ljubavi između bogataša i prostitutke. S obzirom da film završava vjenčanjem Vivian i Edwarda, odnosno Julie Roberts i Richarda Gerea, nismo imali priliku saznati jesu li imali djecu i kako su ona izgledala. Stoga nam ova fotka mladića otkriva kako bi mogao izgledati njihov sin.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Peter Parker i Mary Jane Watson

Ljubavni par iz "Spidermana" imao bi prema kompjutorskoj simulaciji crvenokosog sina koji bi fizionomijom i strukturom lica nalikovao ocu, ali bi imao boju očiju i kose na majku.

Image
Foto: @hidreley

Foto by https://www.instagram.com/hidreley/

Tony Stark i Pepper Potts

Roberty Downey Jr. i Gwyneth Paltrow zajedno su glumili u "Iron Manu", a sada znamo i kako bi izgledao njihov sin kao tinejdžer da su ga slučajno imali. Očito bi većinu karakteristika naslijedio od majke, no ekspresiju lica ipak bi dugovao svom ocu šarmeru.

Image
Foto: @hidreley

Fox Mulder i Dana Scully

Fox Mulder i Dana Scully su kultni istražitelji paranormalnih slučajeva u kultnoj seriji "X-Files", a da su u seriji kojim slučajem imali dijete, i to žensko, izgledalo bi kao djevojčica na slici. Definitivno više nalik majci no ocu.

Image
Foto: @hidreley

Frances Houseman i Johnny Castle

Frances Houseman i Johnny Castle su glavni likovi i ljubavni par u legendarnom filmu "Prljavi ples" koji do danas mnogima ostaje broj jedan kada je riječ o romantičnim dramama s elementima mjuzikla. Moramo priznati da je njihova animirana kćerkica nama najslađe dijete s ove naše liste te da bi doista bila prekrasan potomak svojih roditelja.

Image
Foto: @hidreley

Jane Foster i Thor

Ok, iako je ovo na fotki samo pretpostavka kako bi izgledao tinejdžerski sin Natalie Portman i Chrisa Hemswortha sasvim smo sigurni da bi bio prekrasan s takvim genetskim materijalom.

Image
Foto: @hidreley