Knjiga tjedna: Valentina u tamnoj komori

Želite više nakon Pedeset nijansi sive?

Knjiga tjedna: Valentina u tamnoj komori

Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj tajnoviti svijet suočena s dimenzijama vlastite ličnosti kojih nije bila svjesna.

Venecija 1924. Nezadovoljna u braku s čovjekom koji je ni u kojem smislu ne može zadovoljiti, i sputana strogim društvenim konvencijama, Belle traži slobodu  koristeći se pritom vlastitim tijelom, živeći tajni život kao kurtizana  - no cijelo vrijeme ona zapravo čezne za susretom s muškarcem koji je neće samo seksualno zadovoljavati nego je i istinski voljeti.

Iako ih dijele desetljeća, životi Belle i Valentine nerazmrsivo su isprepleteni. Obje će iskusiti buđenje svojih skrivenih žudnji, no hoće li pritom otkriti duboku povezanost između fizičke strasti i istinske ljubavi?


***

Potresna ljubavna priča, a ujedno i pikantna seksi pustolovina koja će vas zagrijati u hladnim zimskim noćima. Najtoplija preporuka fanovima erotskog žanra. - Independent

Erotiča priča o ljubavi, tajnama i mračnoj strani žudnje. - Amazon.com


O autorici
Evie Blake je pseudonim britanske autorica Noelle Harrison. Rođena 1967. godine u Londonu, Noelle Harrison se 1991. godine preselila u Irsku, gdje je osnovala kazališnu družinu Aurora. Osim nekoliko drama, autorica je napisala i desetak romana, od čega tri (trilogija o Valentini) pod pseudonimom Evie Blake. Trenutno živi u Norveškoj, s mužem i dvoje djece.


Evie Blake: Valentina u tamnoj komori
S engleskog prevele: Duška Gerić-Koren  i Petra Brnardić
Ilustracija: Danilo Dučak prema ilustraciji Guida Crepaxa
Izdavač: Naklada LJEVAK
Biblioteka: Graham Greene
Broj stranica: 388
Godina: siječanj 2014.
Uvez: meki = 139 kn
Uvez: tvrdi =179 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.