Knjiga tjedna: Kako ga zaluditi u krevetu

Uz ispravan postupak, imat ćete onoliko seksa koliko želite i s muškarcem s kojim želite.

Knjiga tjedna: Kako ga zaluditi u krevetu

Siski Green godinama prikuplja najerotičnije muške misli i najskrivenije tajne iz intimnog života jačeg spola te odgovara na pitanja čitatelja časopisa Men's Health.

Na temelju takvog iskustva napisala je poticajan, inspirativan i praktičan vodič za veće uživanje u ljubavnom životu, koji nudi jednostavna rješenja za najčešće intimne probleme te ideje za nova istraživanja i pristupe. Kako napominje autorica, ovaj vodič će vas oduševiti jer ćete saznati da vašeg partnera više zanima vaš orgazam nego vlastiti, začuditi informacijom da većina muškaraca može doživjeti orgazam bez ejakulacije ili uvrijediti činjenicom da svaki drugi muškarac glumi orgazam! Ali svakako će vas potaknuti da budete samouvjerenije, kreativnije i aktivnije dok uživate u seksu.

Postanite neodoljivom, istražujte njegovo tijelo, zajedno potražite položaje za seksualni uspjeh i usavršite izvedbu, poručuje Siski Green i obećaje – uz ispravan postupak, imat ćete onoliko seksa koliko želite i s muškarcem s kojim želite.

Otprilike 95 posto citata u knjizi su stvarni komentari stvarnih muškaraca.

Siski Green sekspert je časopisa Men's health, urednica rubrika za seks i ljubav u američkom izdanju. Zbog izravnog i realnog pristupa vrlo je popularna među čitateljima i dobitnica je nekoliko američkih novinarskih nagrada.


Siski Green: Kako ga zaluditi u krevetu
Cijena: 119,00 kn
Broj stranica: 221
Uvez: meki
Godina izdanja: 2011.
Izdavač: Profil Zagreb

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.