Image
Foto: www.profimedia.hr
Sophie Turner i Joe Jonas
Foto: www.profimedia.hr

Sophie Turner i Joe Jonas

Sophie Turner i Joe Jonas upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a na kraju su zajedno otišli na spoj u lokalni bar. Sophie nije očekivala da će joj se Joe svidjeti, pa je na spoj povela sve svoje muške prijatelje. No bila je u krivu, a u intervjuu za Elle je objasnila: "Joe nije poveo osiguranje sa sobom, već samo prijatelja. Sjećam se da smo proveli samo nekoliko minuta na plesnom podiju, a onda smo se zavukli u kut bara i satima razgovarali. Ubrzo smo postali nerazdvojni, a ja sam otišla s njim na turneju". Sada su u braku i imaju jednu kćer, a drugo dijete im je na putu.

Emily Blunt i John Krasinski
Foto: www.profimedia.hr

Emily Blunt i John Krasinski

Glumica Emily Blunt upoznala je svog supruga, također glumca Johna Krasinskog, kada joj je prišao u restoranu kako bi razgovarao s njom. Njezin prijatelj koji je poznavao Johna primijetio ga je s druge strane restorana prije nego što je prišao Emily i započeo razgovor s njom. John je zatim Emily odveo na prvi spoj, i to u streljanu, gdje je viknuo kad je prvi put ispalio pištolj. Objasnio je da je bio siguran da joj se neće svidjeti i da je htio odmah upropastiti spoj, no ispostavilo se da je bio u krivu - par je u braku od 2010. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Stanley Tucci i Felicity Blunt
Foto: www.profimedia.hr

Stanley Tucci i Felicity Blunt

Na vjenčanju od Emily Blunt i Johna Krasinskog, glumac Stanley Tucci je upoznao svoju sadašnju suprugu, Felicity Blunt. Stanley i Emily zajedno su glumili u filmu "Vrag nosi Pradu", a Felicity je, ni manje ni više nego - Emilyna sestra. U emisiji Late Night With Seth Meyers, Emily je objasnila da je toliko voljela Stanleyja da ga je pozvala na svoje i Johnovo vjenčanje. Tamo je upoznao njezinu sestru Felicity i odmah su kliknuli. U braku su od 2012. godine i imaju dvoje djece zajedno, uz još troje iz Stanleyeva prethodnog braka.

Blake Lively i Ryan Reynolds
Foto: www.profimedia.hr

Blake Lively i Ryan Reynolds

Glumci Blake Lively i Ryan Reynolds zbližili su se na snimanju filma "Zelena lanterna", ali su oboje tada bili u vezama. Godinu dana kasnije, oboje su bili slobodni i odlučili su otići na dvostruki spoj, ali s drugim ljudima. Ryan je to nazvao "najneugodnijim spojem", no ne za njega i Blake, već za ljude s kojima su došli, jer su iskre između njega i Blake bile vrlo očite. Nakon tog spoja, Ryan ju je počeo doživljavati kao puno više od prijateljice. U međuvremenu su prohodali te su se vjenčali prije gotovo deset godina, a zajedno imaju troje djece.

Matt Damon i Luciana Barroso
Foto: www.profimedia.hr

Matt Damon i Luciana Barroso

Matt Damon u nekoliko je navrata ispričao svoju verziju priče kako je upoznao svoju suprugu Lucianu Barroso, rekavši da ju je vidio u prepunom baru i da je odmah znao da će ona biti žena s kojom će se oženiti. Njegova supruga malo drugačije prepričava njihov prvi susret. Matt Damon je snimao film u Miamiju, gdje je Luciana u to vrijeme radila u baru. Kada su ga u tom baru počeli prepoznavati obožavatelji koji su ga tražili autograme i slike, on se sakrio iza šanka. Rekao joj je da želi razgovarati s njom, ali ona ga je natjerala da joj pomogne. I tu se rodila ljubav - u braku su od 2005.

Reese Witherspoon i Jim Toth
Foto: www.profimedia.hr

Reese Witherspoon i Jim Toth

Reese Witherspoon upoznala je svog sadašnjeg supruga Jima Totha kada ju je na zabavi "spasio" od svog pijanog prijatelja koji joj se upucavao i vikao na nju. Tada je došao Jim, ispričao se u ime svog prijatelja i odmaknuo ga od nje. Reese je za časopis Elle rekla da su je Jimovi postupci impresionirali i natjerali da shvati da je on stvarno dobar prijatelj. Vjenčali su se manje od godinu dana kasnije 2011. i zajedno imaju jedno dijete, uz dvoje djece iz Reeseina prethodnog braka.

Matthew McConaughey i Camila Alves
Foto: www.profimedia.hr

Matthew McConaughey i Camila Alves

Prije nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu, Matthew je rekao da nije mislio da će ikada pronaći "onu pravu" - ali tada se pojavila ona. Glumac to opisuje kao ljubav na prvi pogled, a sve se zbilo 2006. kada je Matthew sa svojim prijateljem otišao u klub na Sunset Boulevardu. Tamo je, s druge strane prostorije, ugledao Camilu, manekenku i glumicu koja je došla u SAD iz Brazila kada je imala 15 godina, i odmah se zaljubio u nju. Iako je ona tada imala 24 godine, a on 36, razlika u godinama nikada im nije bila problem, a oženili su se 2012.

Michael Bublé i Luisana Lopilato
Foto: www.profimedia.hr

Michael Bublé i Luisana Lopilato

Michael Bublé se vraćao s nastupa u Buenos Airesu kada je ugledao predivnu djevojku. Ušao je u auto i rekao svom djedu: "To je najljepša djevojka koju sam ikada vidio, i nikad je više neću vidjeti". Ta djevojka bila je njegova buduća supruga Luisana Lopilato. Kasnije te večeri, došla je na zabavu na kojoj je bio i on, no s drugim muškarcem. Kasnije se ispostavilo da joj je to samo prijatelj, no Luciana je mislila da je Michael gay. Ipak, ljubav je na kraju pobijedila, a par je u braku od 2011. godine i zajedno imaju troje djece.

Dylan Sprouse i Barbara Palvin
Foto: www.profimedia.hr

Dylan Sprouse i Barbara Palvin

Dylan Sprouse i Barbara Palvin imaju pravu ljubavnu priču. Njih dvoje su se prvi put upoznali na zabavi, pa ga je Barbara zapratila na Instagramu. On joj je zatim poslao poruku, no ona mu nije odgovorila šest mjeseci! Timing tada jednostavno nije bio pravi - Barbara nije bila za ozbiljnu vezu, a Dylan je uskoro trebao otići u Kinu snimati film. No javila mu se prije njegovog odlaska i jako su se dugo dopisivali. Kad je došao njihov prvi spoj, Barbara ga je zamolila da ju poljubi. Objasnila je da su već četiri mjeseca razgovarali i slali si poruke pa je odlučila uzeti sudbinu u svoje ruke - i uspjelo je, jer od tada su zajedno.

Kourtney Kardashian i Travis Barker
Foto: www.profimedia.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Kourtney i Travis poznaju se već dugi niz godina, no tek su 2021. postali par. Osim što imaju zajedničke prijatelje i mnogo toga zajedničkog, oni su također bili susjedi i živjeli u istoj ulici. Glasine o njihovoj vezi prvi put su krenule 2019. kada su izašli na večeru sa svojom djecom. Međutim, bubnjar benda Blink 182 tada je rekao: "Kourtney je draga prijateljica. To je to... Mislim, volim je do smrti. Volim njezinu obitelj do smrti. Ali da, samo smo prijatelji". Ipak, vrlo brzo su prohodali, a nedavno su se i vjenčali u Vegasu.

Filmska ljubav

Filmska bajka: Ove slavne face partnere su upoznale 'kao u ljubavnom filmu'

Poznato je da ljubav funkcionira na tajanstvene načine i da ćemo je pronaći onda kad se najmanje nadamo, čak i kada izgubimo svu nadu. Jedno je istraživanje pokazalo da se u moderno doba sve više parova upoznaje putem interneta, a ne preko zajedničkih prijatelja ili na neki drugi, rekli bismo filmski način. Ali ovi slavni parovi dokazuju da je filmska ljubavna priča itekako moguća i u stvarnom životu, jer su oni upravo na taj način upoznali svoju srodnu dušu. Neki su se upoznali u baru, neki na snimanju, a neki su bili susjedi i prijatelji dugi niz godina - u nastavku smo izdvojile neobične načine na koje su se slavni parovi upoznali, dokazujući da doista nikada ne možemo znati kako i kada ćemo pronaći ljubav svog života.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.