Kao jaje jajetu: Ove žene izgledaju gotovo identično kao i slavne ljepotice

Proslavile su se zahvaljujući svom izgledu koji ljude neodoljivo podsjeća na neke od najvećih ženskih zvijezda današnjice, a vrijeme je i da ti procijeniš jesu li doista toliko slične slavnim ljepoticama

Kao jaje jajetu: Ove žene izgledaju gotovo identično kao i slavne ljepotice

Dvojnici i dvojnice česta su pojava u svijetu slavnih, a mi smo pronašle pet relativno nepoznatih dama koje svojim izgledom mogu zbuniti i najveće fanove Meghan Markle, Lady Gage ili pak Blake Lively. Naime, izgledaju točno kao one. Tu su još i dvojnice Marilyn Monroe kao i poznate manekenke Belle Hadid.

Iako bi ih se u svijetu zabave i show businessa moglo pronaći još mnogo, ovih pet žena naš su odabir najvjernijih dvojnica slavnih dama. 

I dok su neke prepoznale svoju sličnost sa slavnim ljepoticama pa su je i dobro unovčile snimajući reklame, videe i modne editorijale u kojima ih oponašaju, druge su pak posvećene svojim privatnim životima i o njima se ne zna mnogo, jer žele uspjeti zahvaljujući vlastitom talentu, a ne samo činjenici da sliče poznatim nam holivudskim licima. 

Što misliš, koja od ovih dvojnica karizmom, stilom i izgledom najviše sliči "originalu"?

Jey Gaga

Ova čileanska duge ružičaste kose službena je dvojnica slavne pjevačice, glumice i skladateljice Lady Gage. Jey je rano prepoznala svoju nevjerojatnu fizičku sličnost s Lady Gagom te joj nije trebalo dugo da tu sličnost i unovči.


Naime, posljednjih pet godina aktivno nastupa diljem svijeta oponašajući Gagu, snimajući spotove, reklame i plesne koreografije, a interes za njom samo raste, pa danas ima mnogo fanova koji ju vole jednako koliko i "originalnu" Lady Gagu. 

Jasmine Chiswell

Jasmine Chiswell je dvojnica Marilyn Monroe i pin-up model. Ova zanosna platinasta plavuša tako radi kao Instagram model, a može ju se naći i u memorijalnom centru posvećenom velikoj glumici Marilyn Monroe, odnosno njezinoj kući koja je pretvorena u muzej. Iako fanovi još uvijek oplakuju tu prerano preminulu holivudsku divu, utjehu mogu naći u fotkanju i druženju s Jasmine koja vrlo vjerno vraća Marilyn u život. 

Osim što snima reklamne kampanje, modne editorijale i sudjeluje u većini projekata koji se bave Marilyn Monroe, Jasmine je i You Tuberica, a sama dizajnira i neke od svojih genijalnih haljina i kompletića inspiriranih modom 1950-ih godina. Specijalizirala se za sve stvari iz toga doba pa tako na svom You Tube kanalu fanovima i pratiteljima donosi priče o slatkišima, modnim trendovima, kao i tračevima iz 50-ih godina. 

Dilara Toprakci

O ovoj ljepotici ne zna se puno, a proslavile su je primarno njezine fotke na Instagramu, odnosno činjenica da nevjerojatno nalikuje na jednu od najplaćenijih manekenki svijeta - Bellu Hadid. Bella Hadid je Viktorijina anđelica, fotomodel i iznimno tražena manekenka koja godinama oduševljava modni svijet svojim vitkim tijelom, stavom i hodom po pisti, no čini se kako ima konkurenciju, jer joj Dilara itekako može parirati ljepotom. 

Nakon što su fanovi prepoznali sličnost Dilare i Belle, Dilarina je karijera krenula uzlaznom putanjom, pa sada i ona snima modne editorijale, pojavljuje se u glazbenim spotovima i zarađuje na tome što izgleda jako slično jednoj od najljepših žena svijeta. 

Christine Primrose Mathis

Popularnosti Meghan Markle nema kraja, pa ne čudi da ljudi diljem svijeta pronalaze žene koje joj jako sliče i od njih rade zvijezde. Slično se dogodilo i Amerikanki Christine Primrose Mathis koja je upravo zbog nevjerojatne sličnosti sa vojvotkinjom od Sussexa postala slavna i vrlo tražena kao model. 

Christine tako snima editorijale diljem svijeta u kojima glumi Meghan Markle te je njezina službena dvojnica za SAD. Ima i svoju web stranicu na kojoj je vrlo lako vidjeti koliko su ove dvije dame zapravo slične. Osim što Christine ima malo deblje usne, jedva bismo i primijetili da se ne radi o istoj osobi. 

Black Gaunt

Instagram profil pod nazivom Black Gaunt skriva pravi identitet plavokose dame za koju mnogi tvrde da nevjerojatno sliči poznatoj glumici Blake Lively, a i mi se s time moramo složiti. Black Gaunt zapravo je profil djevojke za koju znamo samo to da se zove Morgane i da se bavi umjetnošću, tj. slika te prodaje svoje grafike i slike na poznatom arts and crafts web shopu Etsy. 

Osim toga, o ovoj se djevojci malo toga zna, ali ono u što smo sigurni je to da je jednako lijepa kao i mnogo poznatija Blake te da bi tu sličnost mogla dobro unovčiti kada bi to željela. Tko zna, možda će u budućnosti i ona postati jedna od poznatih dvojnica slavnih dama.