Večera za pet na selu

Jednoga previše, drugoga premalo - gosti nisu baš bili zadovoljni Ksenijinom večerom

U današnjoj epizodi u 'Večeri za 5 na selu' druženje se nastavilo u Bregani, gdje je goste dočekala Ksenija.

glavno jelo1.PNG

Premda je jučer kod Saše vladala napeta atmosferu, kad su se kandidati našli u kombiju, jedino je Natalija i dalje bila neraspoložena, ostali su se ponašali kao da je to iza njih. Gosti su za štrukle komentirali kako je bilo premalo sira, glavno jelo svima je bilo previše masno, a i desert ih nije oduševio - bio im je previše sladak. Ksenija je na osvojila 33 boda i nije prestigla Nataliju.

Na dočeku je domaćica bila dobro raspoložena i goste je ponudila domaćim likerom od šljive, likerom od aronije i šljivovicom. „Popila sam neku šljivu, ali mislim da se Ksenija zeznula i da je to bila višnjevača“, rekla je Natalija, a Paulini je sve bilo super.

Image

Gošće su za predjelo dobile štrukle sa sirom, a Saša koji ne voli sir - nareske. „Servirala mi je salamu na tanjuru i bila je jako dobra“, komentirao je, a Natalija je dodala kako mu ona ne bi poslužila ništa posebno zato što je na početku trebao reći da ne jede neke sastojke. Paulini je okus štrukli bio dobar iako joj je falilo sira dok Nataliji nije bilo ništa posebno. Za stolom su ponovno pričali o sinoćnjoj večeri, a Saša je rekao kako bi im sad poslužio samoborske češnjovke te restani krumpir i zelje.

Svinjski odrezak u umaku od češnjaka i peršina uz domaće krokete domaćica je poslužila za glavno jelo. Saši je bilo jako masno, kroketi su mu bili slabo pečeni, a Natalija je komentirala kako barem nije sve kupila u OPG-u kao on. „Meso je bilo lijepo mekano, ali bilo je dosta masno i jako zasitno“, rekla je Paulina. Ivani je također bilo masno, a salata gorka da bi Natalija zaključila: „Nije se mogla jesti koliko je imala gorčine u sebi.“

Za kraj večere Ksenija je poslužila kolač s bananama, piškotama i keksima, a svi su komentirali kako je previše svega natrpala. „Desert je bio previše zasitan, meni je to preteško“, rekla je Paulina dok je Nataliji bio previše sladak.

Image

Domaćica je podijelila poklone, stigao je harmonikaš i uz pjesmu zaboravljene su sve prepirke. Za svoju večeru Ksenija je od Ivane, Pauline i Natalije dobila po osmicu jer im je u predjelu falilo sira, glavno jelo bilo je masno, salata gorka, a kolač presladak, a najveću ocjenu dao je Saša uz objašnjenje: „Okusima mi je Ksenijina večera bolja od prethodne dvije i zato devetka.“

U završnici samoborskog tjedna kuha Paulina, a može li ona prestići Nataliju - doznat ćete sutra od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.