'Povisio' temperaturu

Jason Momoa dokazao da izgleda sjajno i u ljubičastoj svilenoj pidžami

Glumac Jason Momoa sve je iznenadio kad je na gostovanje u hvaljenom Jimmy Kimmel showu došao u ljubičastoj pidžami, točnije dvije pidžame. Jednu s bijelim obrubom, a drugu bez, ali iste boje. Iako Momoa često pokazuje svoj goli torzo, usred gostovanja otišao je korak dalje i u publici izazvao opće oduševljenje. Evo zašto...

profimedia-0736431814.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jednog od najzgodnijih glumaca, 43-godišnjeg Jasona Momou naviknuli smo vidjeti u različitim izdanjima. Na crvene tepihe dolazio je u elegatnim crnim, ali i ružičastim odijelima, no bio je viđen i u neuglednim stajlinzima, poderanih hlača, kaubojskih čizama i širokih majica.

No, u emisiji komičara Jimmyja Kimmela u srijedu navečer, glumac je otišao korak dalje. U emisiju je došao - u ljubičastoj pidžami! I dok je prije emisije Momoa snimljen u pidžami s bijelim obrubom s kojom je iskombinirao dugi pink kaput (koji inače nosi u novom filmu= , u studiju se pojavio u nešto drugačijoj, svilenoj pidžami i istom kaputu.

Image

Top 10 po 'zlatnom rezu': Evo tko su najzgodniji muškarci svijeta

Sve su oči bile uprte u njegovo neobično pidžama-pojavljivanje, no zapravo se radi o kostimu iz njegova nadolazećeg filma. Kako je otkrio, 18. studenog bit će 'lansiran' fantastično-pustolovni film 'Slumberland' u kojemu Momoa, uz četrnaestogodišnju Marlow Barkley, igra glavnu ulogu. Prvi put je tako imao priliku surađivati s dječjom glumicom čime je oduševljen, a kako je 'Slumberland' priča o gubitku, nostalgiji, ali i djetinjstvu, Momoa je rekao da se ovaj film svidio i njegovoj petnaestogodišnjoj kćeri Loli te godinu mlađem Nakoi koje dijeli s bivšom suprugom, kolegicom Lisom Bonnet.

Image
Foto: Profimedia

I baš kad je publika pomislila da je čula najzanimljivije, Momoa je začinio stvar i pokazao da je Aquaman u njemu još živ.

Polugoli ribar s Havaja

Film 'Slumberland' nije jedino na čemu je Momoa radio u posljednje vrijeme. Slavni glumac rodom je s Havaja i posebno je povezan s oceanom. Na toj lokaciji upravo snima emisiju o povijesti Havaja pod nazivom 'Chief of War' koja je smještena u 1790. godinu.

Izvršni je producent projekta, ali i glavni glumac - pa je tako nedavno internetom kružila fotografija na kojoj se Momoa s broda 'bacio' u ribolov. Pritom nije puno ostavio mašti na volju - snimljen je gol s tek jednom 'krpicom'. U gostovanju je otkrio da se ta 'krpica' naziva 'Malo' te da se tradicionalno nosi na Havajima.

''Tradicionalni 'Malo' nosim svaki dan. Samo sam se htio pripremiti za ulogu i osunčati svoju bijelu stražnjicu'', rekao je Momoa. Nije htio da to ostane samo na riječima nego se za čas skinuo te pokazao da umjesto klasičnog rublja zaista bira 'Malo' i ponosno je pokazao utreniranu stražnjicu.

S novom tetovažom

Simpatije diljem svijeta Momoa je osvojio i svojim tetovažama. Kolekciji je nedavno dodao još jednu, a inspiraciju je ponovno pronašao na rodnim Havajima. Ovog je puta ukrasio glavu, odnosno područje oko uha. Izabrao je uzorak kojim je htio odati čast havajskim korijenima i kulturi, ali i svojoj obitelji.

Kad ju je napravio u rujnu, pohvalio se fanovima na Instagramu i 'zaradio' gotovo dva milijuna lajkova, a sada je otkrio da je na tetovaži istovremeno radilo više tattoo majstora i da je sve trajalo dva i pol sata. ''Bilo je bolno, činilo se kao da dva i pol sata traju 24 sata'', otkrio je u srijedu Momoa. Isti uzorak slavni glumac ima i na podlaktici, a svaka mu tetovaža ima značenje. Na prsima tako čuva imena svoje djece, na prstu ime pokojnog prijatelja, a među ostalim, tetovirao je i logotipe svojih produkcijskih kuća.

Društveno angažiran

Osim što se razgolitio u emisiji, 43-godišnji Momoa nedavno je napravio još jedan hrabar potez. Surađivao je s jednom udrugom kako bi osvijestio koliko se važno upisati u registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Progovorio je o borbi s leukemijom koju njegov prijatelj vodi treći put. ''Darivanje nije bolno, nalikuje korona testiranju. Ako mogu biti superheroj, onda ću to i biti i pomoći drugima'', rekao je.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Momoa društveno angažiran. Podsjetimo, nedavno je ošišao svoje prepoznatljive uvojke kako bi pozvao obožavatelje na recikliranje plastike i očuvanje okoliša.

"Brijem kosu, radim to zbog plastike za jednokratnu upotrebu – umoran sam od plastičnih boca, moramo prestati. Sada svi rade aluminij boce koje su puno bolji izbor. To je tako tužno, pa vas molim da mi pomognete s bilo čime što možete kako biste uklonili jednokratnu plastiku iz svojih života", rekao je u rujnu u Instagram videu i oduševio fanove.