Razlika u godinama

Slavni roditelji koji imaju djecu s velikom dobnom razlikom

Nekim holivudskim parovima čekanje se isplatilo pa su tako Beckhamovi svoju kćer dobili tek 12 godina nakon rođenja njihovog prvog djeteta, sina Brooklyna

profimedia-0148268411.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako smo navikli na to da u većini obitelji razlika u godinama između mlađe i starije djece nije prevelika, postoje i ona braća i sestre između kojih je dobna razlika 5,10 pa i više godina. Tako je i puno slavnih roditelja između čije djece postoji velika razlika u godinama.

Image
Obiteljske veze ili stvarni talenti?

Svi pričaju o 'nepo bebama': Jesi li znala da su ove zvijezde djeca slavnih roditelja?

Studije su pokazale da kod većine braće i sestara postoji razlika od dvije do dvije i pol godine, a to je ujedno i razlika koju preporučaju zdravstveni stručnjaci, no život uvijek ima neke svoje planove pa realnost često nije u skladu s našim očekivanjima. Bilo da je riječ o razvodu, neplodnosti, zdravstvenim problemima ili pak emocionalnoj nespremnosti, mnoštvo je razloga zbog kojih neki roditelji žele ili moraju pričekati prije nego se odluče za drugo dijete.

Nekim se holivudskim parovima čekanje isplatilo pa su tako David i Victoria Beckham kćer Harper dobili tek 12 godina nakon rođenja njihovog prvog djeteta, sina Brooklyna. Osim njih, tu su i brojni drugi slavni roditelji između čije djece postoji veća dobna razlika, a mnogi od njih otkrili su da to ima i svojih prednosti.

Celine Dion

Slavna pjevačica Celine Dion i njezin i njezin suprug Rene Angelil dugo su imali problema s neplodnošću, a njihov prvi sin Rene Angelil rođen je 2001. godine. Nakon skoro desetak godina i brojnih neuspjelih pokušaja umjetne oplodnje, Celine Dion je 2010. godine rodila blizance Nelsona i Eddyja.

Jennifer Connelly

Glumica Jennifer Connelly i njezin bivši partner, fotograf David Dugan, imaju sina Kaija koji je rođen 1997. Kad se glumica 2003. udala za glumca Paula Bettanyja, nisu dugo čekali da dobiju svoje prvo zajedničko dijete — te iste godine rodio im se sin Stellan, no svoje drugu dijete, kćerku Agnes, dobili su tek 2011. godine.

Reese Witherspoon

Popularna holivudska glumica imala je samo 23 godine kad je 1999. godine rodila svoje prvo dijete, Avu Phillipe, koju je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom. Avin brat Deacon rodio se 2003. godine, četiri godine prije nego se poznati par odlučio razvesti. Nakon što se ponovno udala, Reese je sa svojim sadašnjim suprugom Jimom Tothom 2012. godine dobila svoje treće dijete, sina Tennesseeja. U intervjuu za Today otkrila je kako je odnos između njezine troje djece pun ljubavi:

'To je super jer su moja starija djeca jako zaljubljena u svog malog brata i puno mu pomažu.'

Kris Jenner

Iako je svo šestero djece Kris Jenner vrlo blisko, između njih postoji poprilična dobna razlika. Kourtney Kardashian njezino je najstarije dijete i ona je rođena 1979. godine, a njezina sestra Kim rođena je samo godinu dana kasnije. Khloé je rođena 1984., a Rob 1987. godine. Međutim, godinama poslije, Kris je dobila još dvije kćeri. Kendall Jenner rodila se 1995., a Kylie 1997. godine. Prema tome, Kourtney je od Kylie starija čak 18 godina.

Kate Hudson

Lijepa američka glumica svog je prvog sina Rydera rodila 2004. godine, dok je bila u braku s glazbenikom Chrisom Robinsonom. Sada je u vezi s Matthewom Bellamyjem, a par ima dvoje djece – sina Binghama koji se rodio 2011. godine te kćer Rani rođenu 2018. godine.

Lionel Richie

Pjevač Lionel Richie svoju je najstariju kćer Nicole Richie posvojio s bivšom suprugom Brendom Harvey. Nicole, koja je tada imala devet godina, rođena je 1981. godine, a pjevač je nedavno otkrio kako je ona bila dar.

'Nicole je zapravo bila poslana od Boga. Ona je bila djevojčica kojoj je trebala šansa.'

Tijekom braka s Diane Alexander pjevač je 1994. godine dobio sina Milesa Brockmana, a kćer Sofija Richie rodila im se 1998. godine.

David & Victoria Beckham  

Najstariji sin slavnog para, Brooklyn, rođen je samo nekoliko mjeseci prije njihova vjenčanja, davne 1999. godine. Njegov mlađi brat Romeo došao je na svijet 2002., a njihov brat Cruz 2005. godine. No 2011. godine, na svijet je došla njihova kći Haper Seven. Uz trojicu braće, slavni je nogometaš uvjeren da će mu kći uvijek biti zaštićena.

'Ima trojicu braće koji će uvijek biti uz nju, s njom jesti i dovesti je doma tati koji ju čeka. Ma vidjet ćemo, bit će zanimljivo', kazao je Beckham za Access Hollywood kada su ga upitali kako se namjerava nositi s izlascima svoje kćeri koja je sada već skoro tinejdžerica.

Bruce Willis

Slavni holivudski glumac ima pet kćeri, a razlika između najstarije i najmlađe je čak 26 godina. Tijekom braka s glumicom Demi Moore dobio je kćer Rumer, rođenu 1988. godine, te Scout rođenu 1991. i Tallulah rođenu 1994. godine. Par se razveo 2000. godine, no zvijezda filma 'Umri muški' opet se oženio manekenkom Emmom Heming s kojom je dobio još dvije kćeri – Mabel rođenu 2012. godine te Evelyn rođenu 2014. godine.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.