Najljepši dio godine

Izabrale čitateljice: Marijana ima najljepši bor

Na našoj Facebook stranici pitali smo čitateljice da s nama podijele kako su ukrasile borove i doista smo ostali oduševljeni

132029773_3472805922767705_5106864658454424092_n.jpg

Iako situacija nije idealna i vrlo vjeroatno ove godine nećemo moći vidjeti sve one koje bi željeli, to ne znači da duh Božića nije prisutan i jak. Naime, čini se kako više nego ikada provodimo vrijeme kod kuće i upravo zato nam je posebno važno kako ukrasimo dom. Upravo zato smo pozvali naše čitateljice da na našoj Facebook stranici pokažu kako su ove godine okitile borove. I doista smo ostali oduševljeni idejama, kreativnošću, ali i božićinim duhom. Najviše glasova dobila je Marijana Dukić i njezin doista prekrasan bor koji se sjajno nadopunjuje sa svim ostalim detaljima božićnog duha u domu.

shimmer fallback

"Božić nam svake godine pruža priliku da se smirimo i zastanemo i povežemo. Božić je vrijeme obitelji. U mojoj obitelji se tradicionalno ide na mise zornice. Bor ukrašavam na drugu nedjelju adventa. Moj bor je svake godine isti. Svi ukrasi imaju svoju priču. Neki su i po dvadeset godina stari. Tu su i nezaobilazne Božićne jaslice. Imamo tu tradiciju da damo svi ruke da za urediti naš bor i sudjelujemo u istom.", rekla nam je vlasnica najljepšeg bora Marijana koja pazi na svaki detalj, pa se tako i adventski vijenac sjajno nadopunjuje s borom.

shimmer fallback

"Božić je vrijeme topline i obitelji. Ove godine možda pojedini neće moći biti sa svojom najmilijima zbog situacije s koronom. Zato Vam, bez obzira kako provodite Božićno doba, lijepe blagdane i nadam se da ćete se barem malo odmoriti tijekom ovih stresnih blagdanskih dana. I ove loše 2020 godine", rekla je Marijana.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.