Istražile smo o zabavnom, ali i kontroverznom 'Love Islandu' realityiju kojeg obožavaju diljem svijeta

I danas se rado sjetimo 'Big brothera' prvog reality showa kod nas. I sada dok smo kod kuće, naišle smo na 'Love Island', reality kojeg obožavaju diljem svijeta i odlučile provjeriti što je to točno

Istražile smo o zabavnom, ali i kontroverznom 'Love Islandu' realityiju kojeg obožavaju diljem svijeta

Ovih dana s frendovima  i frendicama komentiram kako kratiti slobodno vrijeme. Srećom i dalje ga imam malo. Šala, šala. Top tema nam je naravno što ćemo gledati na streaming servisima- jednom kad uhvatimo vremena, od kuhanja, surfanja, pospremanja i tko zna čega. 

Jedan od najgledanijih formata je i dalje reality, baš kao i socijalni eksperimenti. I dok sam tako neki dan s frendicom komentirala 'Brak na prvu' , a ona mi je ispalila, ajme navukla sam se na 'Love Island'. 

Moja prva reakcija je bila, stvarno, no onda sam shvatila da je to format kojeg puno ljudi diljem svijeta, obožava, pa čak i svjetske face poput Margot Robbie i Chrissy Teigen. 

I doista, odlučila sam vidjeti o čemu je riječ. Besplatno sam se registrirala na RTLPlay gdje imaju dvije sezone na raspolaganju, Naime, odjednom možeš ogledati cijelu treću, a osim toga, trenutačno svaki dan stiže nova epizoda četvrte sezone. 

Koncept je na prvu prilično jednostavan. Slobodni, zgodni, mladi muškarci i djevojke, usele u prekrasnu vilu, koja jednostavno oduzima dah, a gdje će živjeti sljedećih nekoliko tjedana i pokušati naći ljubav, ali i osvojiti novac.. Naime, par koji do kraja showa ostane, osim ljubavi dobiva i novčanu nagradu. 

ImageI da, svi su zgodni, neki izoperirani,  savršeno građeni, neki  talentirani i pametni, dok drugi baš i ne, no uostalom u tome je čar. Ono što mi se odmah svidjelo je ta neopterećenost sadržajem i prekrasni krajolik gdje ekipa živi, koji naprosto opušta čim ga vidiš. 


ImageOk, nije sada samo da oni svi leže i ne rade ništa već iz dana u dan moraju izvršavati različite izazove. No, na 'Love Islandu' ima svega, suza, smijeha, kontroverzi, zavođenja, ignoriranja, ma zapravo sve što ti treba da zaboraviš na probleme i dobro se zabaviš. A i izazovi su hit- poput onog da na jedan dan moraju postati roditelji. No, kao i svugdje, puno je i kontroverzi. Tako je npr. u drugoj sezoni serijala natjecala se i Zara Holland,Miss Velike Britanije. Tako je Zara zavšila u krevetu s Alexom Bowenom. No to se nikako nije svidjelo ljudima iz izbora, pa su joj zbog 'neprimjerenog' ponašanja oduzeli krunu. I tako Zara više nije bila Miss. Uz sve to, Zara je show odlučila napustiti zbog bolesti majke, pa ni novac nije osvojila. 

Početkom veljače ove godine, fanove je šokirala smrt, njihove omiljene voditeljice showa, Caroline Flack koja je podigla ruku na sebe. Caroline je inače, bila jedna od najomiljenijih televizijskih voditeljica te je njezina odluka, ostavila gorak okus njezinim prijateljima i fanovima. 


No, Caroline i dalje mogu gledati u četvrtoj sezoni, i iskreno, baš mi je žao da je više nema. Hm, trebam li vam reći da sam i ja počela gledati 'Love Island'  na RTLPlayju. 

Imam i svog favorita, odnosno favoritkinju :) Ako ga imaš i ti, otkrij mi svog/svoju u komentaru.