Iako je prva večer odgođena zbog vjetra, od petka nas čekaju sjajnih filmova u Drive-In kinu

Naime, iako je prva večer planirana za četvrtak, vjetar je pomrsio planove i prisilio organizatore najvećeg Drive-In Kina u Zagrebu da odgode projekciju

Iako je prva večer odgođena zbog vjetra, od petka nas čekaju sjajnih filmova u Drive-In kinu

Nekoć ih je bilo na tisuće, a danas ih postoji svega nekoliko stotina u cijelom svijetu- riječ je naravno o Drive-In kinima.. A upravo će jedan od modernih drive-in kina zauzeti i dio Zagreba. 

Naime, iako je prva večer planirana za četvrtak, vjetar je pomrsio planove i prisilio organizatore najvećeg Drive-In Kina u Zagrebu da odgode  planiranu prvu filmsku projekciju.

Od petka 15.svibnja se program nastavlja po ranijem rasporedu.

U sljedećih osam dana, svake večeri od 21 sat na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma nastavit će se projekcije atraktivnih filmskih blockbustera u najvećem Drive-In Kinu u Hrvatskoj. Ljubitelje dobrih filmova čekaju još Brzi i žestoki, Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Cijene ulaznica za dvije osobe su 100 kuna, a prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Više informacija možete pronaći u priopćenju u prilogu te na službenoj web stranici projekta: drivein.hr.
.