Melem za oči

Holivudska ekipa 'vječno mladih': Imaju preko 55, a izgledaju kao mladići

Od Georgea Clooneyja do Richarda Gerea, ovo su najzgodniji holivudski glumci koji su zakoračili u poznije godine, a i dalje izgledaju fantastično

profimedia-0749807406.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako obožavamo mlada, nova lica i glumačke snage koje se tek stvaraju, neki od holivudskih velikana i dalje su nam među najzgodnijim muškarcima svijeta. I dok glumice koje pređu 50. godinu polako, ali sigurno gube na popularnosti, s muškarcima je nerijetko upravo obrnuto - ženama se najviše počnu sviđati nakon što zakorače u 6. desetljeće života.

Image
Nekima top, drugima flop

Nekima su neprivlačni, drugima neodoljivi: Slavni frajeri oko čijeg se izgleda vode rasprave

Pronašle smo pet holivudskih glumaca koji prema statistikama i anketama raznih međunarodnih tabloida najbolje kotiraju kada je riječ o privlačnosti ženama, a ujedno svi imaju preko 50 godina. Tih pet velikana su jezgra kluba "50 plus" te su živi dokaz da muškarci stare baš kao vino - što su stariji, to su bolji. Sve o njima otkrij u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: Kada se koristi botoks i koliko se često može primjenjivati?

George Clooney

62-godišnji ljubimac žena George Clooney godinama je bio najpoželjniji neženja na svijetu, a prije gotovo 10 godina se skrasio s odvjetnicom Amal Alamuddin. Sada već imaju dvoje djece, blizance, a iako se šuškalo o problemima u njihovu braku oni i dalje odolijevu savim kušnjama. Clooney je 2005. proglašen "Najseksi zvijezdom svih vremena". Kada je bio mlađi, Clooney je bio poznat kao "party zvijer". Izlazio je, drogirao se i opijao, a "afere" s modelima su mu bile svakidašnja pojava. 2013. ga se povezivalo s Hrvaticom Monikom Jakišić, koja je za njega rekla da ima veliko srce i da je šarmantan.

shimmer fallback

Hugh Grant

Nekadašnji junak britanskih romantičnih komedija, Hugh i sa 63 godine slovi kao jedan od najšarmantnijih Britanaca. Glumac se aktivno bavi dobrotvornim radom, a posebno u organizacijama za borbu protiv raka. Trenutno je u braku s Annom Elisabet Eberstein, a ima i troje djece - jedno s Anne, a dvoje iz prošle veze. Iako ga mnogi vole, Grantu javnost još nije zaboravila fijasko iz 1995. kada je uhvaćen s prostitutkom Divine Brown na javnom mjestu koja mu je pružala oralni seks. Glumac se za taj čin nikada nije ispričao, već je samo izjavio da zna da je učinio nešto vrlo glupo. Unatoč tome, mnoge žene misle da Hugh izgleda sve šarmantnije i šarmantnije, a ponovni uzlet popularnosti doživio je nedavno zahvaljujući HBO-ovoj seriji "Slom".

shimmer fallback

Brad Pitt

Najzgodniji među zgodnima, uskoro 60-godišnji miljenik žena Brad Pitt što je stariji to bolje izgleda. Ovaj oskarovac, humanitarac i nadasve velik glumac i producent svakom nas svojom novom ulogom oduševi. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova, a danas je jedan od najvećih muških zvijezda. Pitt se u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živućih muškaraca te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te vezu s glumicom Angelinom Jolie. Otac je šestero djece s Jolie, a trenutno se šuška o tome da ljubi znatno mlađu manekenku - no službenu potvrdu veze još nemamo.

shimmer fallback

Robert Downey Jr.

58-godišnji zločesti dečko Hollywooda, Robert Downey Jr. iza sebe ima burnu prošlost, koja uključuje dugu borbu s ovisnostima, no danas je jedan od najkarizmatičnijih lica na velikim ekranima. U braku je sa Susan Levin, izvršnom potpredsjednicom produkcijske kuće "Joel Silver". Robert joj je prilazio čak tri puta, sve dok na kraju nije pristala izaći s njime. Na kraju se trud isplatio jer danas imaju troje djece i vrlo su sretni, a on je napokon izašao na kraj sa svojim demonima i smirio se.

shimmer fallback

Richard Gere

74-godišnji Richard Gere sijedu kosu ima već desetljećima, no to ne znači da je imalo manje privlačan no što je to bio u svojim 30-ima. Već je godinama simbol zavodnika kojem su godine samo broj, a mnoge ga žene i dalje mstraju neodoljivo privlačnim. Gere se 2013. razveo od glumice Carey Lowell,  a četiri je godine proveo i u braku sa supermodelom 1990-ih, Cindy Crawford. Žene su poludjele za njim nakon što je s Juliom Roberts snimio film "Zgodna žena". 1999. časopis People ga je proglasio najseksi muškarcem na svijetu, no jednom prilikom Gere je rekao da su mu te titule oduvijek bile smiješne. Trenutno je u braku s 33 godine mlađom Španjolkom Alejandrom Silvom. 

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.