Božićni hit kojeg smo čekale

Saznale smo što to povezuje Nelu i Kevina iz 'Sam u kući'

Novi singl Nele "Dobro jutro, Božić je" nije samo jedan klasični božićni hit u kojemu će slušatelji uživati ove zime, već je riječ o singlu koji će te zasigurno vratiti u djetinjstvo. Riječ je o božićnoj pjesmi koja opisuje sve naše najdraže uspomene iz djetinjstva: stare kuglice, zapetljane lampice i gledanje neizbježnog filmskog klasika „ Sam u kući“ s obitelji.

IMG_3103.jpeg

To je treći singl ove godine nakon uspješnog albuma "Melodrama" i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se Nela predstavila pjesmom "Sto godina". Vesela i catchy božićna pjesma iznimno talentirane glazbenice je jedna od onih koja će se vraćati u radijske etere svakog božićnog razdoblja još dugo godina.

Vizualni identitet obilježile su fotografije analognim fotoaparatom u božićnoj 90's atmosferi stana u kojem je pjesma i pisana. Pjesma za sada nema spot, ali ju krasi predivan božićni lyric video.

Glazbu za "Dobro jutro, Božić je" napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević. Na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Prva je to zajednička suradnja ovog ženskog tima, a sudeći prema proizvodu, neće biti posljednja. Back vokale na pjesmi izveli su Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

Neli je oduvijek bila želja prenijeti svoja sjećanja na božićno jutro:

"Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božićno jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi", rekla je Nela.

Vokalistica prepoznatljivog i snažnog glasa osvojila je ove godine nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a iza sebe broji singlove koji redovito zauzmu mjesto na HR TOP 40 ljestvici. Nela voli dijeliti svoje emocije s publikom, a to se najbolje osjeti upravo u pjesmama poput ove. Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija.

Pjesma "Dobro jutro, Božić je dostupna je na svim streaming servisima.