U fun parku Biograd ne propustite od Transformera do piratskih bitki

Fun park Biograd zahuktava sezonu s odličnim tematskim partijima i pustolovinama

61976475_662810764179142_2462609375647236096_n.jpg

Ljeto u najvećem tematskom parku na ovim prostorima, uz pregršt dobre zabave i vožnji ubacit će sve posjetitelje u pustolovine kakve su možda gledali u poznatim Blockbusterima. Nakon Divljeg Zapada zabavu preuzimaju popularni Transformersi koji obećavaju još jedan odličan produženi vikend!!

Ovaj jedinstveni party na ovim prostorima transformirat će ovaj tematski park u megapopularan Transformers party dovesti vas u svijet gdje su svi oblici zabave mogući. U Fun Park Biograd s udaljene planete Cybertron „sletjet  će“ Autoroboti i donijeti nezaboravan provod.  Već na ulazu napravite najbolje fotke sa Bublebeeom i Optimus Primeom i dohvatite s maskotom  Funny slatki bombončić za energiju, koja će vam trebati jer vas čeka pravi maraton dobrih pustolovina.  Za one hrabrije tu je svemirac  Alien -crveni rollercoaster koji juri tračnicama galaksije i ujedno vas vrti u krug dok prolazite kraj rakete koja se baš tu spustila iz dalekog i mističnog svemira.

Image

Budite pravi astronaut i krenite u svoje jedinstveno putovanje Fun park Biograd galaksijom. A one najhrabrije čeka najadrenalinskija sprava na ovim prostorima od koje će i najodvažnijima dobro proraditi cirkulacija-Tornado!! Istraživanje novih dimenzija omogućit će vam i Simulator koji  se spustio u svemirski dio Fun parka Biograd iz daleke galaksije, gdje auti lete, okreću se i vrte se oko svoje osi i transformiraju vaše putovanje u ludu svemirsku vožnju.

Transformers party preselit će se  i na Instagram i Tik Tok,  a da bi dobili pravi pogon za društvene mreže potrudit će se poznati influencer  Rasta koji s ekipom Transformersa priprema razna iznenađenja!

Transformers program:

14.00 sati otvorenje parka uz balone FPB I bombone

16.00 sati Transformers are coming Transformers ekipa dočekat će vas s poklončićima. Priključite im se,  napravite nezaboravne fotke i budite prava zvijezda društvenih mreža!

17.00 sati Pjena space party-poseban “Transformers Pjenjak”  koji će vas ubaciti u drugu dimenziju zabave.

18.00 – 21.00 sati Transformers techno party uz DJ Channy- Trans Trans Dance s posebnim svjetlosnim mačevima za one najmlađe!!

Nakon Transformersa  02.07.2021 ljubitelji vožnji u svjetlosnom ruhu doći će na svoje. Noćne pustolovine Late Night Rides raskošni su doživljaj zabavnih vožnji uz specijalne svjetlosne efekte atrakcija Fun Parka Biograd.

Okinite koju dobru fotku pod svjetlosnim efektima i zaplešite pod svjetlima zabavnih atrakcija.

Nakon raskošnih noćnih vožnji i svemirskih putovanja zabava se seli na uzburkana mora i  piratske bitke za koje savjetujemo da pripremite pravu posadu!

Image

3-5.7.2021. PIRATES PARTY

Piratski brodovi Fun parka Biograd dobro su naoružani prskajućim vodenim topovima i spremni za prave piratske pustolovine. Zaplovite piratskim  zaljevom, ali PAZITE, opasnost vreba i s kopna!  Tko će ostati suh u borbi vodenih topova? Odvažite se, ukrcajte se s ekipom na gusarski brod i započnite vodenu bitku i zavladajte piratskim zaljevom Fun Parka Biograd. Ova jedinstvena pustolovina pravi je ljetna hit atrakcija u kojoj mogu sudjelovati svi timovi (obitelji, prijatelji).  Pripremite svoju piratsku posadu i zaplovite opasno zabavnim piratskim zaljevom. Oni hrabri mogu istražiti i kuću strave. Lako ćete je pronaći -krasi je piratska glava s nožem. Krenite u mistične hodnike i dobro se zabavite. Popularnim  zaljevom možete ploviti i okruglim brodićima koji omogućavaju i onim najmlađima da sudjeluju  u slavnim bitkama na Piratskom zaljevu. Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?

Piratski program:

17.00 sati – susreti sa Funny i gusarima– napravite piratski selfie i počastite se slatkim poklopčićem

18.00 sati – Pirate pjena party -zapjenite se i zaplešite  u gusarskom stilu

19.00 sati – natjecanje u obaranju ruke u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci)

20.00 sati  - natjecanje u potezanju konopa u četiri kategorije

21.00 sati – Tombola-šećer kao i nagrade dolaze uvijek na kraju pa tako i naša popularna tombola

Uz odlične partije, sve atrakcije radit će u punoj ljetnoj brzini i spremno dočekati sve posjetitelje željne dobre zabave. Ako ste mislili da ćete biti gladni unutar zabavnog parka, grdno ste se prevarili. Ostavite spakirane sendviče kod kuće jer se na području parka nalazi restoran i nekoliko barova., nabacite smiješak i krenite u pustolovine bez granica!

ULAZNICE:

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

RADNO VRIJEME

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

link