Kraljice Photoshopa

Kakav fail! 10 fotki zbog kojih su slavne dame optužene za loše fotošopiranje

Ni slavne dame nisu imune na čari Photoshopa, no uređivanje fotki im ne pođe uvijek za rukom. Od iskrivljene pozadine do prevelike ruke ili šestog prsta na nozi, napravile smo kompilaciju najvećih Photoshop "failova" slavnih dama

photoshop.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Photoshop je, htjeli mi to ili ne, postao dio naše virtualne svakodnevice. Danas gotovo da i nema osobe, a posebno slavne osobe, koja svoju fotografiju prije objave na društvenim mrežama malo ne "sredi", bilo da stavi neki filter, popravi sitne nesavršenosti na licu ili izbijeli zube.

Ipak, neki od njih idu u krajnost, pa uz pomoć svih mogućih alata Photoshopa pokušaju naglasiti atribute, što nekada prođe neopaženo, a nekada im se omakne i pokoja pogreška.

Image
Ispeglane do neprepoznatljivosti

Ne žele uljepšavanje: 10 slavnih žena koje su rekle NE fotošopiranju

A unatoč tome što im je na raspolaganju cijela horda vizažista, i slavne dame ponekad posegnu za Photoshopom, no rezultat ne ispadne uvijek onako kako su planirale. Od iskrivljene pozadine po kojoj je očito da je po srijedi Photoshop "fail", do prevelike ruke ili šestog prsta na ruci, napravile smo kompilaciju najvećih Photoshop "failova" slavnih dama. Među njima prednjače sestre Kardashian, no i neke druge slavne dame našle su se na našem popisu - provjeri tko je sve ovdje.

POGLEDAJ VIDEO: Trening trbušnih mišića s Ivanom Brkljačićem

Četiri nožna prsta Kim Kardashian

Na prvi pogled, ova se fotografija čini sasvim normalnom - Kim Kardashian sjedi na stijeni na plaži u crnom bikiniju. Ali ako se pita obožavatelje koji su ostavili brojne komentare, nešto je drugačije u vezi s Kiminim desnim stopalom. Naime, na slici izgleda kao da Kim ima samo četiri nožna prsta, a fanovi su to pripisali lošem Photoshopu.

Dupli palac Khloe Kardashian

Khloe Kardashian već se nebrojeno puta našla na meti kritika da fotošopira svoje fotografije, a brojni su se fanovi zapitali što se događa s njezinom lijevom rukom na ovoj slici. Neki fanovi primijetili su da joj palac na fotografiji izgleda čudno pa su odmah pomislili da je riječ o Photoshop pogreški.

Struk Mariah Carey

I pjevačicu Mariah Carey su brojni korisnici Instagrama optužili da je fotošopirala svoj struk kako bi izgledao tanje. "Photoshop do maksimuma", "Ultra mega photoshop", "Prestani fotošopirati" samo su neki od komentara korisnika, no je li to uistinu Photoshop ili nije, procijeni sama.

Rihannin dupli nokat

Obožavatelji su brzo primijetili nešto čudno u vezi s noktom na palcu na Rihanninoj desnoj ruci, pitajući se je li puknuo ili je pretrpjela teški Photoshop "fail". Ispostavilo se da je to zapravo samo nit s njezinog ukrasa koje je nosila na rukama, a koja je potpuno iste boje kao i njezin lak za nokte.

Ruka Kris Jenner

Ne može se poreći da Kris Jenner izgleda sjajno u dobi od 66 godina, ali neki su se obožavatelji zapitali poigra li se i ona tu i tamo s Photoshopom te je li fotošopirala svoju ruku na ovoj fotografiji nakon što su primijetili sumnjivu krivulju na pozadini ispod njezine nadlaktice. Što ti misliš?

Šest nožnih prstiju Kim Kardashian

Primjećuješ li nešto drugačije na Kim Kardashian na ovoj fotografiji uz Kylie Jenner? Ako bolje pogledaš njezino lijevo stopalo, mogla bi primijetiti da ima dodatni mali prst na nozi. Dok joj na prošlom Photoshop "failu" nedostaje jedan prst, ovdje ima jedan viška pa ne možemo, a da se ne zapitamo što je pošlo po zlu.

Kim Kardashian i zakrivljena pozadina

A kada smo već kod Kim, ne možemo izostaviti ovu fotku iz davne 2014. Kim Kardashian ovdje je pozirala s Blac Chynom, a fanovi nisu mogli ne primijetiti kako su pod i vrata u pozadini lijevo od Kim pomalo neravni - kao da još nije ispraksirala svoje vještine fotošopiranja.

Zaobljeni tepih Mirande Kerr

Anđelica Victoria's Secreta Miranda Kerr još je 2013. objavila fotografiju u glamuroznom izdanju, no obožavatelji su odmah primijetili tepih iza nje koji izgleda nekako zaobljeno - kao da je, u pokušaju da korigira svoju figuru, slučajno "korigirala" i tepih.

Leđa Britney Spears

Pjevačica Britney Spears objavila je fotografiju na kojoj se izležava uz bazen, a obožavatelji su je optužili da je luk svojih leđa napravila višim, a struk tanjim, što se vidi i po vodi koja 'viri' ispod struka umjesto ruba bazena. Evo i kako to izgleda.

Ruke i trbuh Khloe Kardashian

Obožavatelji kažu da ako pažljivo pogledaš ruke Khloe i njezinog sada bivšeg dečka Tristana Thompsona, izgledaju pomalo mutno - što je dovelo do nagađanja o tome da je Kardashianka uredila svoj trbuh na fotografiji zbog glasina o trudnoći. Jedan korisnik Instagrama komentirao je: "Ovaj photoshop je užasan, pogledaj njegovu ruku i donji dio njezine nogavice".