Drama u 'Brak na prvu'

Emotivni parovi u suzama prije finalne odluke: 'Dotući će me ako odluči da ćemo biti samo prijatelji'

Vrhunac je eksperimenta, a parovi koji su tijekom posljednjih mjesec dana svaki trenutak proveli skupa, doživjevši buru emocija te brojne uspone i padove, sada se moraju razdvojiti.

Brak na prvu - Lorena i Stefan.JPG

Posebno raznježeno reagirat će Lorena koja će se jedva odvojiti od Stefana te neće moći prestati plakati.

''Znam da ćemo se nas dvoje vidjeti i čuti nakon ovoga, to je neupitno, ali tih mjesec dana koje smo proživjeli, postoji vjerojatnost da nikad više nećemo'', reći će.

Emotivno će biti i kod Marka i Andree koji će još jednom ponoviti kako nisu vjerovali da će se tako otvoriti nepoznatoj osobi u samo mjesec dana.

''Bit će mi čudno, naviknuli smo se jedno na drugo'', priznat će Marko pa iskreno zaplakati.

Dane tijekom kojih će biti razdvojeni, kandidati će iskoristiti za promišljanje, a Stefan, koji zapravo nikad nije rekao što točno osjeća prema Loreni, porazgovarat će s prijateljima kako bi bio siguran u svoju odluku o zajedničkoj budućnosti.

''Dotući će me ako odluči da ćemo biti samo prijatelji'', poručit će Lorena prije ponovnog susreta i čitanja novih zavjeta u kojem će i Stefan i ona morati jasno izraziti što žele i osjećaju.

Što joj je rekao Stefan i kako je reagirala te što su si poručili Marko i Andrea, gledatelji će vidjeti u novoj epizodi finalnog tjedna 'Braka na prvu', od 21.15 sati na RTL-u.