Skoro pa gotovo!

Preslatko! Pogledaj reakcije kćeri Elle Dvornik kad im je pokazala sobe u novom istarskom domu

Nakon što se nedavno preselila iz Zagreba u Istru, Ella Dvornik polako, ali sigurno sređuje kuću koju su ona i suprug Charles kupili. Očito je da kako Ella pazi za svaki detalj

Ella Dvornik
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Ella Dvornik već je neko vrijeme tražila kuću gdje će se njezina obitelj smjestiti i pobjeći iz zagrebačke vreve. Nakon nekoliko mjeseci potrage, ona i suprug Charles našli su idealno mjesto u centru Istre. Iako zasad ne želi otrkriti točno gdje su kupili kuću, Ella sa svojim pratateljima dijeli dio po dio kuće koju ona i suprug uređuju.

Image
Sviđa li ti se?

Ella Dvornik oduševila u vlastitom dizajnu i gležnjačama od 10 000 kuna

30-godišnja influencerica je djevojčice poslala kod bake, Danijele Dvornik, dok su ona i suprug sređivali kuću. Kad su se vratile u novi dom, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren čekalo je divno iznenađenje - prekrasno uređene nove sobe.

Preslatke reakcije djevojčica kad su prvi put vidjele svoje nove sobe Ella je objavila u videu na TikToku. Riječi hvale su imali i Ellini brojni pratitelji, kao i prijatelji. Balie i Wren su dobile vesele sobe, pune šarenog namještaja i igračaka - san svake djevojčice. Ella je najavila da ovo nije još završni izgled kuće jer imaju u planu jos nekoliko preinaka. Jedva čekamo vidjeti kako će sve srediti, a do tada pogledaj u videu ispod kako su djevojčice reagirale.