Domenica ima novu pjesmu kao savršen uvod u vruće ljeto - 'Ne vidim, ne čujem'

Spot za pjesmu 'Ne vidim, ne čujem' inspiriran je disco – retro stilom sedamdesetih godina

Domenica ima novu pjesmu kao savršen uvod u vruće ljeto - 'Ne vidim, ne čujem'

Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit. Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona. 

shimmer fallbackSnimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina. Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

Domenica će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti upravo s novom pjesmom i radi toga se jako veseli. Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.