Pripremi se za more: Poklanjamo dva putna paketića Klorane Ylang – Ylang linije

Pripremi se za more: Poklanjamo dva putna paketića Klorane Ylang – Ylang linije

Klorane linija  za zaštitu kose od sunca na bazi Ylang-Ylanga voska sastoji se od tri ekološki prihvatljiva proizvoda koji će stimulirati sva vaša osjetila. Koliko god mi uživali u suncu, vjetru, soli i pijesku, ti zaštitni znaci ljeta veliki su izazov za našu kosu. Boja može izblijedjeti, kosa može postati suha i nalik slami, a vrhovi postaju ispucali. Premda je pohvalno da smo ljeti spremni instinktivno štititi našu kožu, kosa je često prepuštena sama sebi, pa što je više zanemarujemo, ona je sve oštećenija. Stoga su Laboratoriji Klorane razvili liniju koja će štititi i njegovati vašu kosu te joj povećati volumen od prvog skoka u more do kraja godišnjeg odmora. 

Klorane zaštitno ulje s voskom Ylang-Ylanga  pruža višestruka zaštitu od soli, pijeska i klora, Klorane hranjivi šampon s voskom Ylang-Ylanga zahvaljujući svojoj formuli bez silikona nježno čisti kosu od soli, pijeska i klora bez dodatnih oštećenja i Klorane bogati obnavljajući balzam s voskom Ylang-Ylanga obnavlja vlakna.

Sad imaš priliku osvojiti jedan od dva putna paketića.Napiši nam zašto si baš ti savršen odabir, a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora :)

Uskoro ćemo objaviti dobitnice