Poklanjamo vam P&G poklon pakete

Poklanjamo vam P&G poklon pakete

Osvoji dan s Janicom Kostelić U sklopu projekta „Hvala ti mama“ - 100 najsretnijih družit će se jedan dan s Janicom Kostelić

U Hrvatskoj u sklopu kampanje „Hvala ti mama“ prikupljaju se sredstava do 28. veljače, za sportaše mlađih dobnih uzrasta u sklopu razvojnog programa HOO. Uz to svi koji kupnjom P&G-ovih proizvoda odluče doprinijeti prikupljanju sredstava za mlade sportaše, također imaju priliku osvojiti jedan dan sa sportskim idolom. Naime, u sklopu spomenute nagradne igre čak 100 sretnih dobitnika imat će priliku upoznati Janicu Kostelić i družiti se jedan dan s njom.

Tvrtka P&G koja djeluje kao ‘Ponosni sponzor majki’ prepoznala je važnost bavljenja sportom i promoviranje vrijednosti olimpizma te smatra da iza svakog nevjerojatnog sportaša stoji jednako tako nevjerojatna mama. Kroz globalni projekt „Hvala ti mama“ P&G podupire sve majke diljem svijeta koje bezrezervno pružaju podršku svojoj djeci, a kroz suradnju s HOO-om, želi se ukazati na važnost bavljenja sportom već od najranije dobi jer ono pozitivno utječe na zdravlje, tjelesni razvoj, razvoj osobina i vještina kod djeteta, te na usvajanje motoričkih znanja i dostignuća.

U sklopu kampanje "Hvala ti, mama" Žena.hr i P&G poklanjaju vam 3 paketa koji sadrže torbu i flis jaknu. Odgovorite na naše pitanje:

Koja tvrtka djeluje kao "Ponosni sponzor majki"?

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.