Knjiga 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Knjiga 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Antonija Tretinjak vlasnica je zagrebačkog kozmetičkog salona De Luxe. Osim što je majstorica u svom poslu, Antonija je izdala i knjigu "Beauty vodič za poslovnu ženu" kojom je htjela pružiti jednostavne smjernice i savjete koje svaka žena može svakodnevno primijeniti kako bi istaknula prirodnu ljepotu i njegovan izgled. 

"Generacije žena su odrastale uz uvjerenje da se moraju odricati svojih potreba i želja, da sebe stave na zadnje mjesto jer su uglavnom drugi prioritetni. Osim posla tu je i svakodnevna briga o obitelji i kućanstvu. Kako bi sve stigle obaviti, zakidamo dragocjeno vrijeme koje bi željele posvetiti sebi. Teško je mijenjati navike. Priručnik je nastao upravo s ciljem daženama ukažem na tu potrebu i slobodu da čine ono što im godi. Žena zadovoljna sobom produktivnija je i drugima može pružiti puno više", poručila je Antonija.

Sada tri naše čitateljice imaju priliku osvojiti po jedan primjerak knjige. Napiši nam do ponedjeljka 20. travnja u podne zašto je ovaj priručnik kao stvoren za tebe, a redakcija će odabrati tri najkreativnija odgovora.

Uskoro ćemo objaviti dobitnice