Darujemo knjigu ' U potrazi za srećom'

U svojoj revolucionarnoj knjizi Dr. Hansen iznosi nekoliko fascinantnih teza, a jedna je od njih svakako da nismo stvoreni da bismo cijelo vrijeme bili sretni

u potrazi.jpg

Dr. Hansen u knjizi daje dobro poznate savjete o zdravoj prehrani, važnosti tjelovježbe, mnoge druge kojih ste već svjesni kojih ste već svjesni, no ako ste se ikada pitali zašto ih ne uspijevate slijediti, evo odgovora iz knjige: „Po prirodi smo lijeni. Naši bi preci pomislili da nam nisu sve na broju kad bi otkrili da se znojimo samo da bismo dotrčali na mjesto s kojeg smo krenuli.“ No, naši preci živjeli su drugačijim životom nego mi danas. Današnje društvo dovelo je udobnost do maksimuma, živimo dulje i zdravije no ikad prije, a cjelokupno znanje i beskrajni izvori zabave uvijek su od nas udaljeni tek nekoliko klikova mišem. S druge strane, premalo spavamo, živimo pod stresom, usamljeni smo i uspoređujemo se s drugima na društvenim mrežama. Imperativ sreće posvuda se naglašava, a rijetko tko je uistinu uspijeva dohvatiti.

U svojoj revolucionarnoj knjizi Dr. Hansen iznosi nekoliko fascinantnih teza – od kojih je najzanimljivija da, suprotno našim uvjerenjima kako nešto s njim nije u redu, napadaj panike znači da naš mozak funkcionira baš kako treba. Pokazuje nam i da nismo stvoreni kako bismo cijelo vrijeme bili sretni – da je tako, naši preci jednostavno ne bi uspjeli preživjeti. Praktičnim smjernicama i zanimljivim primjerima, autor objašnjava kako naš um funkcionira i budi nadu da se uistinu možemo bolje osjećati u današnjem stresnom, digitalno povezanom svijetu.

Ovaj sjajan roman može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 13. veljače u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.