osvoji knjigu tjedna

Darujemo knjigu 'Ja sam Petra nećete me slomiti'

Ovaj put imaš priliku osvojiti našu ovotjednu knjigu tjedna, prvijenac Petre Heisinger

IMG-20221124-WA0009.jpg

Petra Heisinger kao novo ime u svijetu književnosti pobuđuje veliko zanimanje svojim prvijencem Ja sam Petra nećete me slomiti. Knjiga izaziva neobično duboke, spontane osvrte čitatelja koji su ju prepoznali kao literaturu za motivaciju, kao knjigu za rad na sebi i kao vodič za samopomoć.

Predstavljajući se neobičnim autorskim djelom -  kombinacijom  autobiografskih zapisa i literariziranih savjeta koji nude alate za samopomoć, autorica nas na uzbudljiv način provodi kroz život bogat doživljajima svake vrste, odgovarajući pri tome na neizbježna životna pitanja koja si postavlja svaka osoba koja želi svojim životom kvalitetno upravljati i doseći svoje ciljeve.

Ova knjiga dočarava svu težinu ali i ljepotu teških životnih izazova shvaćenih kao prilika za rast. Konkretno, riječ je o mladoj majci i poduzetnici koja se hrabro baca u dekodiranje zla, prelazeći trnovit put od razvoda braka, samohranog majčinstva i egzistencijalne nemoći do jačanja osobnih potencijala i ostvarenja intimne i obiteljske sreće.  Bitno je naglasiti da ovdje nije riječ o tipičnoj bajci sa sretnim krajem već o svjedočenju i slavljenju  Života s velikim Ž. No ispod pitko i uzbudljivo napisanog teksta nazire se dubina i oštrina autoričina psihoanalitičkog skalpela.

Ova zanimljiva knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 12. prosinca u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice