Dan žena: Poklanjamo ti NIVEA Urban Skin Detox, Q10 power i Hyaluron Cellular Filler noćne maske za lice

Dan žena: Poklanjamo ti NIVEA Urban Skin Detox, Q10 power i Hyaluron Cellular Filler noćne maske za lice

Dan ima 24 sata, okvirno 8 sati provedemo radno, 8 sati imamo na raspolaganju za sebe i optimalno 8 sati spavamo.  Sigurno ste više puta zaključili da je dan prekratak i da vam uvijek nedostaje još koji sat prije odlaska u krevet kako biste stigli napraviti sve što ste naumili.

NIVEA zna kako pametno iskoristiti vrijeme čak i dok spavate. NIVEA noćne maske za lice zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli omogućit će vam buđenje sa svježom, hidratiziranom, odmornom i mekom kožom. Od sada "beauty sleep" ima potpuno novo značenje - NIVEA noćne maske za lice osim što regeneriraju kožu lica, omogućuju i uštedu vremena koje biste inače u užurbanom rasporedu morali odvojiti za beauty tretman koji sada možete odraditi za vrijeme sna! Napokon se možete potpuno isključiti i uživati u njezi koju vam NIVEA noćne maske za lice pružaju cijelu noć. 

NIVEA Urban Skin Detox noćna maske za lice namijenjena je ženama do 35 godina i pripremit će kožu na nove dnevne avanture čineći ju mekom i zdravom. Lako se nanosi i trenutno upija. 

Za žene do 45 godina starosti NIVEA Q10 Power noćna maska za lice bogata kreatinom i koenzimom Q10, omogućuje njegu i buđenje s čvrstom kožom bez bora. 

Za dobnu skupinu 45 + NIVEA predstavlja Hyaluron Cellular Filler noćnu masku za lice kao pouzdan tretman protiv starenja koji vraća vašoj koži zdrav i svjež izgled. Njena baršunasta formula s hijaluronom i skvalanom zaglađuje vašu kožu, čini ju zdravijom te smanjuje bore. Uskoro ćemo objaviti dobitnice