Estetski zahvati - priprema za snimanje

Parker objavila prvu fotku novog 'Seks i grada', a svi su gledali samo u jedno

Slavna glumica objavila je fotografiju na kojoj pozira s kolegicama Cynthiom Nixon i Kristin Davis

profimedia-0377745613.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prošlo je više od desetljeća otkad su posljednji put zajedno pred kamere stale cure iz Seksa i grada. Nakon legendarne serije koja nas je kasnih '90-ih i početkom novog tisućljeća uvela u ženski svijet Njujorčanki, 2008. snimljena je i romantična komedija s istim likovima, a 2010. dobila je nastavak.

Nakon toga, predah dug deset godina pa veliki povratak cura, no ovog puta bez Kim Cattrall koja je glumila nezasitnu Mirandu. Kanadsko-američka glumica nije biladobra s kolegicama ni ranije dok se snimala serija, a kasnije se odnos nepovratno narušio. Cure su se čak i javno prepirale na društvenim mrežama.

Nova serija zvat će se Is There Still Sex in the City (Ima li još uvijek seksa u gradu), a i dalje će pratiti živote tri najbolje frendice iz Velike Jabuke, no s jednom bitnom razlikom. Sve one sada su starije 20-ak godina, baš kao i u privatnim životima. A da su starenje odlučile uzeti u svoje ruke, odnosno dati se u ruke stručnjaka, pokazala je fotka koju je na Instagramu objavila Sarah Jessica Parker.

Kada su bore u pitanju, ništa se ne prepušta slučaju. "Ponovno zajedno", napisala je glumica uz objavu, Cynthia Nixon dodala: "Prijateljstvo nikada ne izlazi iz mode", a Kristin Davis curama napisala da ih voli.

Nešto ranije Sarah Jessica Parker objavila je nekoliko fotgorafija sa priprema za snimanje novih nastavaka popularne serije. Uče se scenariji i sve je bliže trenutak kada ćemo na malim ekranima gledati nove zgode i nezgode Carrie, Mirande i Charlotte.