Image
Foto: www.profimedia.hr
Miley Cyrus
Foto: www.profimedia.hr

Miley Cyrus

Zločesta djevojka svijeta show businessa, pjevačica i glumica Miley Cyrus, može se pohvaliti jako slavnom krsnom kumom. Roditelji su joj Leticia "Tish" i country pjevač Billy Ray Cyrus, zahvaljujući čemu je od malih nogu bila izložena svijetu glamura i celebova. Njezina je krsna kuma megapopularna country pjevačica Dolly Parton. Parton je bliska obiteljska prijateljica njezinih roditelja te je uz to što je kuma Miley, kuma i troje njezinih sestara i braće.

Gwyneth Paltrow
Foto: www.profimedia.hr

Gwyneth Paltrow

Ova američka glumica i oskarovka se rodila u Los Angelesu kao dijete Brucea Paltrowa, filmskog redatelja, i Blythe Danner, američke glumice. S obzirom da su joj roditelji svojedobno bili vrlo slavni i uspješni, njezin je krsni kum legendarni redatelj Steven Spielberg. On je obiteljski prijatelj desetljećima te je mnogo puta u intervjuima govorio koliko voli Gwyneth te kako ju smatra svojom kćeri.

Jake Gyllenhaal
Foto: www.profimedia.hr

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal američki je glumac koji je rođen u obitelji filmaša i producenata. Sin je redatelja Stephena Gyllenhaala i brat glumice Maggie Gyllenhaal, a zahvaljujući svojim obiteljskim vezama počeo je glumiti s deset godina, a prvu je zapaženu ulogu imao 2001. godine u filmu Donnie Darko. Zanimljivo je i da je njegova krsna kuma Jamie Lee Curtis, glumica, koja je ujedno i najbolja prijateljica Jakeove majke.

Paris Jackson
Foto: www.profimedia.hr

Paris Jackson

Kćerka pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona, za krsnog kuma ima dječju zvijezdu 1990-ih, Macaulayja Culkina, koji je svojevremeno bio iznimno blizak s njezinim ocem. Mnogi ovo kumstvo smatraju neobičnim zbog optužbi za seksualno napastvovanje koje je Jackson navodno vršio nad Culkinom.

Zoe Kravitz
Foto: www.profimedia.hr

Zoe Kravitz

Kćer glumaca i glazbenika, Zoe Kravitz od malena je izložena svjetlima reflektora, a njezina je krsna kuma glumica Marisa Tomei, najbolja prijateljica njezine majke Lise Bonet. Lisa i Marisa prijateljice su od teenagerskih dana, pa je bilo logično da će u nekom trenutku produbiti svoju vezu te praktički postati obitelj.

Matilda Ledger
Foto: www.profimedia.hr

Matilda Ledger

Malena Matilda je rođena u vezi pokojnog glumca Heatha Ledgera i Michelle Williams, također glumice. Iako nikada ni nije upoznala svog oca, uvijek je imala podršku svog krsnog kuma, najboljeg prijatelja obitelji Jakea Gyllenhaala. Jake i Heath bili su jako bliski prijatelji koji su se upoznali na snimanju filma "Planina Brokeback".

Nicole Richie
Foto: www.profimedia.hr

Nicole Richie

Reality zvijezda i 'it' djevojka ranih 2000-ih, Nicole Richie, zapravo je kćer slavnog pjevača Lionela Richiea koji je sve do smrti pop kralja Michaela Jacksona bio njegov najbolji prijatelj. Ne čudi stoga da je Nicole upravo Michael Jackson bio krsni kum, sve do svoje preuranjene i šokantne smrti 2009. godine.

Drew Barrymore
Foto: www.profimedia.hr

Drew Barrymore

Popularna američka glumica Drew Barrymore dolazi iz jedne od najslavnijih i najuspješnijih linija holivudskih glumaca u povijesti. Njezini su djedovi bili legende ranog Hollywooda, a svaki član obitelji na ovaj je ili onaj način uključen u filmsku industriju. Kada se rodila, Drew je krsna kuma postala Sophia Loren, seks-bomba 1950-ih i simbol zlatnog doba Hollywooda.

Cara Delevingne
Foto: www.profimedia.hr

Cara Delevingne

Najplaćenija britanska manekenka Cara Delevingne može se pohvaliti ne samo milijunima na računu već i činjenicom da joj je krsna kuma Joan Collins, legendarna zlica iz kultne serije "Dinastija". No, zanimljivo je i da osim Collins, Cara ima još 15 krsnih kumova i kuma, čime definitivno drži rekord na ovoj listi.

Harper Beckham
Foto: www.profimedia.hr

Harper Beckham

Najmlađi član obitelji Beckham je malena Harper, danas desetogodišnja djevojčica. Rođena je nakon što se njezina obitelj iz Velike Britanije preselila u Los Angeles kako bi njezin otac, slavni nogometaš David, izgradio nogometnu karijeru u SAD-u. Tamo je njezina majka Victorija upoznala Evu Longoriu, glumicu s kojom su živjeli u susjedstvu i tako stvorila doživotno prijateljstvo. Longorija je postala Harperina kuma te je i dalje bliska prijateljica obitelji.

Tko ne bi želio Joan Collins kao kumu?

Celebrity kumstva: Ne bi vjerovala tko je kome kum u Hollywoodu

Svijet celebova isprepleten je tajnim i manje tajnim vezama i vezicama, a neka slavna prijateljstva opće su poznata. Na setovima filmova sklapaju se prijateljstva, a rađaju i ljubavi, a neke od tih spona traju cijeli život te se s roditelja prenose na mlađe generacije. Donosimo ti primjere deset slavnih frajera i dama koji su od malena bili izloženi svijetu show businessa te su zahvaljujući svojim roditeljima dobili jako poznate krsne kumove i kume.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.