Image
Foto: Profimedia
George  Clooney
Foto: Profimedia

George Clooney

Holivudski šarmer hrabro se uhvatio ukoštac sa šlepom svoje drage i popravio ga kako bi ona na fotografiji izgledala besprijekorno. Predivnu crvenu haljinu zbog koje je Clooney imao pune ruke posla potpisuje Valentino.

Julia Roberts
Foto: Profimedia

Julia Roberts

Glumica u krinolini skrojenoj u čast njezinog kolege i velikog prijatelja Georgea Clooneyja.

Julia i Danny
Foto: Profimedia

Julia i Danny

Na svečanost je došla u pratnji svog supruga, snimatelja, Dannyja Modera, s kojim je u sretnom braku već 20 godina. Upoznali su se na snimanju filma Mexican, a ona je kasnije otkrila kako je odmah znala da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo iako im okolnosti tada nisu išle u prilog - on je bio u braku, ona u ozbiljnoj vezi. No, vrijeme će pokazati da je bila u pravu. Par ima troje djece, a da im je dobro zajedno otkrivaju detalji poput ovog na fotografiji - Julija svog dragog ne ispušta iz ruku. Kraj Julie i Dannyja stoji još jedan holivudski velikan - Mat Dammon.

Matt Damon
Foto: Profimedia

Matt Damon

Matt je je na svečanost stigao sa samozatajnom suprugom Lucianom Barroso. Prije godinu dana pisalo se o njihovoj rastavi, no izgleda da su izgladili probleme. Par ima troje djece, a upoznali su se 2003. u noćnom klubu u kojem je Luciana radila kao konobarica.

George i Amal
Foto: Profimedia

George i Amal

Na svečanost same dodjele, koja je održana iduću večer, Amal je došla u predivnoj dugoj srebrnoj Valentinovoj haljini, spuštenih naramenica, optočenom kristalima.

George Clooney i Bono Vox
Foto: Profimedia

George Clooney i Bono Vox

Sjajno raspoloženi Clooney u društvu frontmana U2-a Bona Voxa koji je također jedan od dobitnika prestižne nagrade, zajedno s ostalim članovima benda.

Bono Vox i George Clooney
Foto: Profimedia

Bono Vox i George Clooney

Složit ćeš se - duša večeri. Da nam je znati čemu se tako slatko smiju.

Ugledno društvo
Foto: Profimedia

Ugledno društvo

S lijeva na desno: irske pop legende - Adam Clayton, Larry Mullen Jr., The Edge i Bono Vox Ispred njih sjede pjevačica Amy Grant, soul i R&B diva Gladys Knight, George Clooney i skladateljica Tania Leon.

Kakav kavalir: George Clooney potezom na crvenom tepihu oduševio sve

Glumac George Clooney jedan je od ovogodišnjih dobitnika ugledne američke nagrade centra Kennedy za doprinos u umjetnosti i kulturi, zbog čega je sa svojom lijepom suprugom Amal prošetao crvenim tepihom u Washingtonu i kavalirskim potezom šarmirao okupljene. Crevni tepih upriličen je za svečanu večeru uoči dodjele uglednih priznanja. Naime, svečanost je trajala dva dana, a Clooney je bio duša zabave cijelo to vrijeme. Da je Clooney prava zvijezda, potvrdila je i Julia Roberts, vlasnica najljepšeg holivudskog osmijeha, koja je na svečanost stigla u Moschinovoj haljini s likom - Georga Clooneyja, ukazavši svome kolegi veliku čast. Šaljiva krinolina s printom uokvirenih Clooneyevih portreta bila je pun pogodak!

M.M.
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.