Čarobne dekorativne ideje za blagdansko vrijeme

Ovaj Božić neka vam bude kreativan i inspirativan...

Čarobne dekorativne ideje za blagdansko vrijeme

Božić dolazi. Složit ćete se da ništa nije tako uzbudljivo kao iščekivanje nečeg lijepog, osobito tijekom adventskih i božićnih dana. Obitelji se okupljaju i posebna atmosfera osjeća se na svim ulicama i u svim domovima.

Uoči svakih nadolazećih božićnih praznika ponovno nam se nameće isto pitanje: kako ovoga puta urediti dom, kako aranžirati blagdanski stol i unijeti taj blistavi blagdanski ugođaj u svoj dom? 


shimmer fallback


Ferrero Rocher, Raffaello i Mon Chéri predstavljaju vam čarobne dekorativne ideja za blagdansko vrijeme. Praline u svojim bijelim ili zlatnim omotima mogu postati savršene dekoracije božićnog aranžmana, isto kao i obična grančica obojena u bijelo i ukrašena vrpcom.


shimmer fallback


Na fotografijama u galeriji i u brošuri „Mala knjiga inspiracije“ nudimo vam niz čarobnih dekorativnih ideja za blagdansko vrijeme koje će razveseliti vaše najdraže.„Upute za izradu i šablone olakšati će vam samu izradu blagdanskih dekoracija.


shimmer fallback


Uvjerit ćete se da se sa malo sredstava, ali uz puno mašte, mogu dobiti originalni božićni ukrasi koji će vaše prostore učiniti posebnim za ovu posebnu prigodu.

Ovaj Božić neka vam bude kreativan i inspirativan...

Pronađite ideje za ukrašavanje u  te preuzmite upute za izradu i šablone.


Foto: copyright © Ferrero / Gaby Zimmermann

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.