SRETNI MLADENCI

Čarobna vjenčanica Sandre Perković, objavila je novu fotografiju

Sandra je tijekom proslave vjenčanja blistala u čak dvije vjenčanice s potpisom Matije Vujice, a u novoj objavi na društvenoj mreži pokazala je potpunu raskoš prve vjenčanice

Capture.PNG
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Sportašica i olimpijka Sandra Perković posljednji dan 2023. godine se udala i postala gospođa Elkasević. Ljubav koja traje više od deset godina, Sandra i Edis, okrunili su lijepim vjenčanjem, a Sandra je blistala u čak dvije vjenčanice s potpisom Matije Vujice.

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica i Edis odlučili su se za intimnu proslavu u Laubi, a neke trenutke su podijelili na društvenim mrežama. Njihovo poznanstvo traje dulje od ljubavne veze, upoznali su se kada je Sandra imala 15 godina, a tek kada je prešla u dvadesete počela je osjećati zaljubljenost, kao i Edis. Tijekom više od deset godina pokazali su da savršeno funkcioniraju kao par i profesionalci jer je Edis njezin trener.

Vjenčanica sa šlepom i svjetlucava haljina

Sandra Perković odlučila se prvo za raskošnu vjenčanicu s čipkom, naglašenim ramenima i dugačkim šlepom, dok su joj leđa bila otkrivena. U novoj objavi pokazala je potpunu raskoš ove vjenčanice.

Druga haljina također je bila s potpisom Matije Vujice, a radilo se o seksepilnoj haljini koja je pratila liniju tijela i napravljena je od svjetlucavih trakica. Uz nju je Sandra napisala: "Zauvijek tvoja."

POGLEDAJ VIDEO: SAZNAJ SVE O BOTOKSU