OMILJENA I SIMPATIČNA

Bridget Jones se vraća na veliko platno, zna se kada četvrti nastavak stiže u kina

'Mad About the Boy' - četvrti nastavak filma o šarmantnoj Bridget Jones kreće sa snimanjam, a zna se i točan datum prikazivanja u kinima

Bridget Jones
Foto: Profimedia.hr

Nakon mjeseci nagađanja, studio koji stoji iza filma o Bridget Jones potvrdio je da će se njihova junakinja vratiti u četvrtoj avanturi, film je adapatcija romana "Mad About the Boy" Helen Fielding iz 2013. godine. Naravno glavnu ulogu opet glumi Renée Zellweger.

Hugh Grant također će reprizirati svoju ulogu Daniela Cleavera, a filmskoj ekipi će se pridružiti i mladi glumac Leo Woodall. U posljednjem nastavku "Drugo stanje Bridget Jones" (Bridget Jones's Baby) iz 2016. priča se vrtila oko Bridgetine neočekivane trudnoće, koja se poklopila s ljubavnim trokutom u kojem su se za njezinu ljubav borili Mark Darcy (Colin Firth) i novi udvarač kojeg glumio Patrick Dempsey.

Image
Foto: Profimedia.hr

Colin Firth neće igrati u četvrtom nastavku koji prati nove avanture Bridget Jones, sada je ona 51-godišnja udovica i majka dvoje djece te počinje istraživati društvene mreže i dejting aplikacije, piše The Guardian.com.

No osim Granta i Zellweger, glumačkoj ekipi pridružit će se Emma Thompson, koja je glumila Bridgetinu liječnicu u trećem filmu, kao Chiwetel Ejiofor i Leo Woodall. Spisateljica Helen Fielding napisala je scenarij za film koji će režirati Michael Morris, a u kina stiže na Valentinovo 2025. godine.

Image
Svijet filma

Sve se može kad se hoće: Ove zvijezde drastično su se udebljale samo zbog uloge