Nove epizode prepune skandala i romantike

Stiže nova sezona 'Bridgertona': Evo što nas sve očekuje

Kraj ožujka rezerviran je za nove epizode planetarno popularne serije "Bridgerton", a evo što sve možemo očekivati prema traileru koji je objavljen na Valentinovo

bridgerton.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Krajem 2020. godine većina nas bila je prikovana za male ekrane i to velikim dijelom zato što je na streaming servis stigla serija koja nas je osvojila na prvu - "Bridgerton" - najgledanija serija koja je prvo mjesto držala sve do dolaska "Squid Gamea" u rujnu prošle godine. I dok smo uživale u dogodovštinama iz londonskog visokog društva, kao i u pogledu na zgodnog vojvodu od Hastingsa, nismo se ni okrenule, a već smo odgledale cijelu prvu sezonu i postavile si logično pitanje - kada stižu nove epizode?

Image
Odbrojavanje do 2. sezone

Najava za novu sezonu Bridgertona je tu, a ovo su nam omiljeni trenutci prve sezone

Na veliku sreću svih obožavateljica diljem svijeta, nova sezona stiže uskoro, i to 25. ožujka, a na samo Valentinovo objavljen je i najnoviji teaser zbog kojeg još više čekamo nove epizode.

"Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i sredstva, ova autorica je radila samo jednu stvar. Brusila svoje vještine. Ne, još bolje! Oštrila sam svoje noževe. Za sve vas", govori Lady Whistledown, za koju se u prvoj sezoni ispostavilo da je zapravo Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Ipak, u fokusu cijele priče neće biti njezin identitet, nego nešto sasvim drugo.

Nova sezona popularnog "Bridgertona" temeljit će se na drugoj knjizi iz serijala istoimenih knjiga autorice Julije Quinn – "Vikont koji me je volio" - a fokus će ovoga puta biti na lordu Anthonyju Bridgertonu (Jonathan Bailey), Daphneinom (Phoebe Dynevor) starijem bratu, koji je odlučio skrasiti se i pronaći ženu. Iako je Daphne u prvoj sezoni tumačila glavnu ulogu, sada će se pojaviti kao sporedni lik, ali ovoga puta bez supruga, vojvode od Hastingsa (Regé-Jean Page), koji je odlučio napustiti "Bridgerton".

Anthony će se naći u velikoj ljubavnoj zavrzlami kada iz Indije stignu sestre Kate Sharma (Simone Ashley) i Edwina Sharma (Charithra Chandran) - i dok se Anthony udvara Edwini, vjerujući da mu je ona dostupniji "plijen", njezina sestra Kate zaljubljuje se u njega i želi ga za sebe. Kako će priča završiti ostaje nam vidjeti, a do tada brojimo dane do 25. ožujka i uzbudljivih novih epizoda.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.