Odbrojavanje do 2. sezone

Najava za novu sezonu Bridgertona je tu, a ovo su nam omiljeni trenutci prve sezone

Netflix nam je pružio prvi pogled na novi Bridgerton, a dok nestrpljivo iščekujemo drugu sezonu, prisjetile smo se top 5 nezaboravnih trenutaka iz prve sezone

Bridgerton-Season-2.jpg
Foto: Netflix

Rijetko koja serija nas je tako 'prilijepila' uz ekran kao što je to učinio Bridgerton za vrijeme božićnih praznika tijekom lockdowna prošle godine. I još od tada veselimo se nastavku, a odbrojavanje do druge sezone Bridgertona sada je službeno u tijeku.

Image
Vikend pod dekicom

Ako voliš Bridgerton, ove će te serije osvojiti

Nakon što je Netflix objavio uzbudljivi ekskluzivni isječak, ali i nekoliko fotografija koje nam pružaju prvi pogled na novu sezonu koja nas očekuje na jesen sljedeće godine, našem uzbuđenju nema kraja.

S obzirom na najavu, očekuje nas napeta 2. sezona, s još jednom uzbudljivom romansom - ovoga puta s Anthonyjem Bridgertonom i Kate Sharmom u glavnim ulogama. Iako smo se teška srca oprostile s ljubavnom pričom Simona i Daphne, moramo priznati da nova sezona zaista izgleda obećavajuće.

Ipak, dok je nestrpljivo iščekujemo, odlučile smo se prisjetiti top 5 nezaboravnih trenutaka iz prve sezone. A ako još slučajno nisi pogledala prvu sezonu, trk na Netflix i nema na čemu!

Simon na večeri kod Bridgertona (1. epizoda)

Nekoliko je razloga zašto nam je ovaj trenutak jedan od najdražih. Kao prvo, zapravo vidimo sve Bridgertonove zajedno, u interakciji i kao obitelj, što nije slučaj tijekom ostatka sezone.

Također nam daje pogled na flert između Daphne i Simona, u čemu smo posebno uživale zbog njihovih sočnih prepucavanja.

Osim toga, ovdje smo imale priliku vidjeti kako nekoliko braće i sestara iz obitelji Bridgerton reagiraju na Daphne i Simona. Anthony je zabrinut, a Eloise je u osnovi svi mi, promatra sa zanesenom pozornošću.

Colin i Penelope (1. epizoda)

Colin i Penelope su preslatki. Jasno je koliko je Penelope zaljubljena u njega tijekom ove scene, kao i Colinova nesvjesnost ove činjenice. Unatoč nesvjesnosti, Colin pokazuje da je džentlmen koji se zalaže za svoje prijatelje.

Kad Cressida baci svoje piće na Penelopeinu haljinu, Colin ne oklijeva uskočiti u pomoć. I to ne da joj pomogne osušiti haljinu. Colin je svjestan kako stvari funkcioniraju na balovima, osobito tijekom sezone braka, pa čini jednu stvar koja će iznervirati Cressidu i podići Penelopin status - otprati Penelope do plesnog podija.

Žestoki komentari Simona i Daphne (3. epizoda)

Zabavno nam je bilo vidjeti Daphne i Simona kako zajedno rade na pronalaženju pravog udvarača za nju, posebno dok su dijelili znakovite poglede i razvijali interne fore.

Tijekom ove epizode zaista smo vidjeli koliko su Daphne i Simon dobar par. Otvoreni i iskreni jedno prema drugom, počastili su nas osvježavajućm, sarkastičnim komentarima o umjetnosti flertovanja na balu.

Oboje su shvatili da su jendo drugome srodna duša, barem što se tiče ismijavanja ljudi. Daphne i Simon to možda još ne znaju, ali upravo u ovoj epizodi zaljubljuju se jedno u drugo. i upravo to čini ovaj trenutak tako dobrim.

Poljubac u vrtu (4. epizoda)

Simon i Daphne napokon se predaju svojim željama i poljube se u vrtu. To je prizor koji smo, priznajemo, nekoliko puta pogledale.

To je također nastavak lijepog nagovještaja iz prve epizode. Daphne se boji što će se dogoditi ako je otkriju samu s muškarcem, a taj strah dolazi u ovom trenutku. Ovaj put, međutim, Anthony je Bridgerton koji donosi udarac.

Simonov govor (5. epizoda)

Za sve nas obožavateljice gospodina Darcyja i velikih govora koji uključuju izlijev ljubavi, Simonovo priznanje u 5. epizodi definitivno je bilo uzbudljivo.

Kad je rekao Daphne da bi izgorio za nju, shvatile smo da je možda podigao naša očekivanja previsoko za bilo kojeg romantičnog junaka poslije njega. Naravno, glumčeva fantastična gluma samo uzdiže sanjivost njegova lika i ova scena je odličan primjer toga.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.