Izdržali su test vremena

Bilo je suđeno: Zvijezde koje su dan danas sa svojim prvim ljubavima

U moru holivudske drame, prekida i razvoda, definitivno možemo puno naučiti od ovih slavnih parova, pa između ostalog - i koje su tajne sretnog i dugotrajnog braka. Naime, ove zvijezde su i dalje sa svojim prvim ljubavima

slavni parovi u dugom braku.jpg
Foto: Profimedia

Iako su mnogi brakovi slavnih kratkotrajni, neki od njih izdržali su test vremena. Vjerovala ili ne, postoje i holivudske zvijezde koje su imale tu sreću pronaći srodne duše u svojim srednjoškolskim ili studentskim danima, te su već dugi niz godina u sretnom braku.

Image

Jači od svih prepreka: Pet holivudskih parova koji dokazuju pravu ljubav

Štoviše, neki holivudski parovi i dalje su u sretnom i čvrstom braku, čak i 30 ili 40 godina otkako su rekli: "Da, uzimam."

U moru holivudske drame, prekida i razvoda, definitivno možemo puno naučiti od ovih slavnih parova, pa između ostalog - i koje su tajne sretnog i dugotrajnog braka.

Bono i Ali Hewson

Pjevač benda U2 i njegova supruga Ali Hewson u braku su više od 40 godina i imaju četvero djece. U intervjuu koji se dogodio na njihovu godišnjicu, Bono je rekao da su se upoznali još u srednjoj školi: "Bili smo tinejdžeri i išli u istu srednju školu. I onda se nekako dogodilo da sam je jednog popodneva otpratio do autobusa." Očito je bilo suđeno, jer vjenčali su se već nekoliko godina nakon srednje škole.

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Rock zvijezda i njegova srednjoškolska ljubav Dorothea vjenčali su se u Las Vegasu 1989. godine. Poznaju se više od 40 godina i zajedno imaju četvero djece. Na pitanje o njihovoj tajni uspješnog braka svih ovih godina, glazbenik je rekao da je ključno njihovo međusobno poštovanje. "I stvarno se volimo. Želimo provoditi vrijeme jedno s drugim", dodao je.

Snoop Dogg i Shante Broadus

Nagrađivani reper upoznao je suprugu Shante dok su bili još srednjoškolci. Vjenčali su se 1997. godine, a iako je par 2004. godine podnio zahtjev za razvod, od razvoda su odustali i još uvijek su zajedno te imaju troje djece. Svadbene zavjete obnovili su 2008. godine i od tada su nerazdvojni.

Elizabeth Banks i Max Handelman

Kad je slavna glumica upoznala supruga Maxa Handelmana prvog dana fakulteta, nije mislila da će se vjenčati jer je bila premlada. "Nisam upoznala svog supruga i pomislila da sam upoznala muškarca za kojeg ću se udati", rekla je. "Zapravo se dogodilo da nikad kasnije nisam upoznala nekoga tko bi mi se više svidio od njega", nastavila je. "Surađujemo svaki dan i jako se poštujemo na svim razinama."

Samuel L. Jackson i LaTanya Richardson Jackson

Nagrađivani glumac i njegova supruga LaTanya Richardson upoznali su se kad su oboje bili studenti. Par se vjenčao 1980. godine i uspio održati uspješan brak unatoč njihovim karijerama. "Zapravo smo mislili da ćemo biti crni Liz Taylor i Richard Burton, ali ostali smo zajedno!" rekao je glumac. "Imala je dobru karijeru. I ja sam imao dobru karijeru. Dakle, uspjelo je."

Jeff Daniels i Kathleen Rosemary Treado

Image
Foto: Profimedia

Zvijezda filma 'Glup i gluplji' oženio se svojom srednjoškolskom ljubavi Kathleen 1979. godine. Za razliku od mnogih drugih holivudskih zvijezda, glumac je odlučio odgajati svoje troje djece u rodnom gardu Chelsea, u Michiganu. "Nisam želio odgajati svoju djecu u Hollywoodu ili New Yorku - jednostavno mi je bilo previše važno ne pogriješiti. Moja je karijera došla na drugo mjesto", rekao je.

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

Glumica i komičarka vjenčala se sa svojom studentskom ljubavi, Bradom Hallom 1987. godine, a zajedno imaju dva sina. Gotovo je odmah znala da je on "taj". "Bilo je nekoliko trenutaka, od kojih neke neću podijeliti, ali rekla bih da sam znala gotovo odmah. To je stvarno istina", otkrila je zvijezda u jednom intervjuu.

LL Cool J i Simone Smith

Nagrađivani reper i njegova supruga Simone Johnson u braku su od 1995. godine i imaju četvero djece zajedno. Pjevač kaže da je tajna njihova dugotrajnog braka međusobna iskrenost: "Ne želim pobijediti u svađama, to nije debata. Oboje se iskreno izrazimo, a zatim ili riješimo problem ili idemo dalje."

LeBron James i Savannah Brinson

Uz svu slavu i bogatstvo koje ovaj slavni NBA košarkaš ima, sretan je i u ljubavi. Priča ovog para seže daleko u prošlost, kad se se upoznali i zaljubili u srednjoj školi. Izlazili su neko vrijeme, a prije nego što je Savannah uopće imala prsten na ruci, zatrudnjela je s njihovim prvim djetetom. Tijekom godina dobili su još dvoje djece, a iako su zajedno više od dva desetljeća, oženili su se tek 2013. godine.