Hrabri i seksi

Gase požare i podižu temperaturu: Australski vatrogasci ponovno se skinuli za humanitarni kalendar

Kalendar s australskim vatrogascima slavi 30 godina postojanja, a tradicionalno su u ovo doba godine objavili kalendar za sljedeću godinu. I naravno - opet su oduševili žene diljem svijeta jer su se i ovaj put fotografirali goli do pasa u društvu koala, pasa, konja i mačaka

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Stiglo je doba godine u kojem se objavljuje najseksi kalendar na svijetu, a žene diljem svijeta uživaju u fotografijama hrabrih i seksi vatrogasaca iz Australije. Ove godine kalendar slavi 30-godišnjicu objavljivanja, a kalendar za 2023. donosi fotografije slatkih životinja i seksi vatrogasce golog torza.

Od kada je prvi put objavljen, kalendar s australskim vatrogascima, djeluje humanitarno te su tijekom godina donirali milijune dolara za istraživanje raka i spašavanje životinja. A ništa drugačije nije ni s kalendarima za sljedeću godinu jer će novac od prodaje biti upućen onima kojima trebaju pomoć. Do ove godine uspjeli su skupiti 3,2 milijuna dolara u humanitarne svrhe.

Image
Foto: Profimedia.hr

Ni ove godine hrabri vatrogasci nisu razočarali fotografijama te su objavili kalendar za 2023. godinu. Društvo im ove godine prave životinje poput koala, mačaka, pasa i konja. No može se izabrati između šest verzija kalendara - u trapericama, klasični, sa životinjama.

Kalendari s australskim vatrogascima prodaju se u cijelom svijetu (pa tako i kod nas!), a njegova cijena iznosi 114 kuna (14,77 eur) i može se naručiti ovdje. Kako izgledaju fotografije i kako se hrabri i zgodni vatrogasci pripremaju za svoj posao možeš pogledati u nastavku. Nema na čemu!

Dolaze iz različitih dijelova Australije

Hrabri, simpatični i seksi vatrogasci dolaze iz različitih dijelova zemlje, ali i različitih sektora. Dolaze iz urbanih dijelova Australije, kao i sa sela. No neki rade u vojsci, zrakoplovstvu, ali i u vatrogasnim odijelima različitih korporacija.

Kalendar se priprema već na početku godine

Snimanja za kalendar započinju vrlo rano na početku godine. Svake godine australski vatrogasci počinju snimati u ožujku, a potrebno je šest mjeseci za snimanje cijelog kalendara. No nije se lako pojaviti na ovom kalendaru jer moraju proći kastinge.

Uvijek su spremni za gašenje vatre i snimanje

Svi vatrogasci su u top formi i potpuno spremni za spašavanje ljudi, životinja i gašenje vatre. Na snimanjima su opušteni i nasmijani, a ove godine su se zabavljali u društvu preslatkih životinja.

Seksi u trapericama

Kao i svake godine, i ove godine je izašlo šest verzija kalendara. No osim sa životinjama, žene obožavaju i vrlo jednostavan kalendar vatrogasaca u trapericama. Hrabri muškarci samo u trapericama su posebno vruća tema!

Hrabrost i nježnost na zidovima

Bez obzira na to što živimo u digitalnom dobu, kalendari na zidu ili radnom stolu su i dalje obavezan dio naših života. Lakše pamtimo svoje obveze i organiziramo tjedne i mjesece, a sigurno je da će se svaka žena osjećati bolje uz fotografije ovakvih australskih heroja. Snažni, hrabri, ali nasmijani i nježni, australski vatrogasci mogu popraviti svaki dan, a uz nekoliko klikova svaka žena može imati ovaj kalendar na zidu!