Snima se nastavak

Ako voliš seriju 'Kako sam upoznao vašu majku', onda će te ova vijest razveseliti

Jedna od najpopularnijih serija dobija svoj spin-off 'Kako sam upoznala vašeg oca', s Hilary Duff u glavnoj ulozi

Kako sam upoznao vašu majku
Foto: www.profimedia.hr

Svi mi imamo jednu seriju koja nas je 'obilježila' i kojoj ćemo se uvijek vraćati, nebitno koliko je godina prošlo od prve epizode ili završetka. U tu kategoriju spadaju 'Prijatelji', 'Seks i grad', ali i 'Kako sam upoznao vašu majku'. Meni je ova zadnja uvijek na listi za gledanje i mislim da mi nikad neće dosaditi. Otkrila sam je jedno ljeto (više ni ne znam prije koliko godina) i 'progutala' sve epizode. Neke od fora iz ove popularne seriju su mi toliko 'sjele' da ih koristim i dan danas. Jedna od njih je Tedova 'Ništa dobro se nikad ne događa poslije 2 ujutro'. Istina, zar ne?

Nedavno sam na jednom streaming servisu počela ponovno gledati sve od početka. Sada sam na četvrtoj sezoni i mogu iskreno reći da mi je i dalje najbolji izbor kad se želim opustiti i nasmijati zgodama i nezgodama Teda, Lilly, Marshalla, Robin i nezaboravnog Barneyja.

Zato me vijest da se snima nastavak jako razveselila jer znam da ću ponovno imati što za gledati, bez stotinu pokušaja i promašaja. Sigurna sam da se i tebi dogodilo da si krenula gledati par 10 serija, ali nijedna te nije 'zakačila'. Ja ih na svojoj playlisti imam bar 20. Možda nastavak i nije najbolja riječ, već spin-off, jer će se serija zvati "Kako sam upoznala vašeg oca", a glavnu ulogu pripala je Hilary Duff.

Kreatori nove serije su Isaac Aptakar i Elizabeth Berger, koji su pisci i izvršni producenti, ali se ekipi priključuju i Carter Bays i Craig Thomas, koji stoje iza "Kako sam upoznao vašu majku", također u ulozi izvršnih producenata. "Imala sam nevjerojatnu sreću u svojoj karijeri igrajući neke prekrasne likove i radujem se što ću preuzeti ulogu Sophie", rekla je Duff. „Kao velika obožavateljica serije filma 'Kako sam upoznao vašu majku', počašćena sam i čak pomalo nervozana što su mi Carter i Craig povjerili nastavak svoje 'bebe'. Isaac i Elizabeth su briljantni i jedva čekam raditi s njima."

„Djeco, ispričat ću vam nevjerojatnu priču: to je priča o tome kako su dva pisca imala sreće da devet sezona rade svoju TV emisiju iz snova i sada baklju predaju nadahnutom novom kreativnom timu koji imaju svoju nevjerojatnim priču za ispričati, priču o tome "Kako sam upoznao vašeg oca", rekli su Bays i Thomas. „Počašćeni smo njihovom strašću i vizijom i radujemo se što ćemo im pomoći da ispričaju legendarnu novu priču. (Hvala svim obožavateljima ‘HIMYM-a’ koji su to čekali.) ”

Slično kao i 'Kako sam upoznao tvoju majku', HIMYF će pratiti skupinu prijatelja koji se nađu na Manhattanu. Također će biti strukturirana oko Sophie koja se sjeća svoje prošlosti, iako se ovaj put prošlost događa 2021. Izvorna serija bilježi događaje od 2005. do 2013.

Iako će biti mnogo sličnosti između nove i stare emisije, Aptaker i Berger našalili su se na razliku u novoj seriji: "Nadamo se da nitko ne misli da je čudno da će Bob Saget glumiti glas stare Hilary Duff." Ne znam za tebe, ali ja jedva čekam ovaj spin--off!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.