Ako voliš čitati psihološke trilere, pronašle smo pravu knjigu za tebe

Kamene majke Erin Kelly, autorice proslavljenog romana On kaže/Ona kaže, intenzivan je i neodoljiv psihološki triler

Ako voliš čitati psihološke trilere, pronašle smo pravu knjigu za tebe

Ljudi su u viktorijansko doba duševne bolnice zvali kamenim majkama. U to su doba toliko vjerovali u arhitekturu da su mislili kako dizajn zgrade doslovno može ozdraviti bolesne.

Marianne je odrasla u sjeni stare bolnice za duševne bolesti, koja je još uvijek progoni u snovima. Bilo joj je sedamnaest kad je pobjegla iz grada, od obitelji, dečka Jesseja i zločina koji su počinili.

Sada, prinuđena da se vrati, osjeća kako joj se omča prošlosti steže oko vrata. A Jesse, koji joj nikad nije oprostio odlazak, i sam postaje prijetnja…

Marianne će učiniti sve da zaštiti život koji je izgradila; da zaštiti muža i svoju kćer koja nikada, ali nikada, ne smije doznati njezinu mračnu tajnu. Čak ako to znači okrenuti se i svom najgorem neprijatelju.

No ni Marianne ne zna čitavu priču – i nije jedina koja je spremna čuvati tajnu po cijenu… tuđeg života.

Napeti psihološki triler od majstorice koja potpisuje i bestseler On kaže/ona kaže, Kamene majke su roman koji nećete pustiti iz ruku dok ga ne pročitate.

shimmer fallback„Potresan i tragičan, pun neočekivanih obrata i zapleta, neodoljivo strašan i uzbudljivo drzak.“ Nicci French „Zaplet je tako LUKAV… savršeno napisan roman.“  Marian Keyes „Neusporediva Erin Kelly napisala je još jedan suvremeni, briljantno konstruiran, očaravajući roman.“ Paula Hawkins

O autorici: Erin Kelly autorica je nekoliko uspješnih romana, uključujući On kaže/ona kaže. deset je godina radila kao nezavisna novinarka. Redovito piše za Daily Mail, Psychologies, Red i Look, a također je pisala za časopise Elle, Marie Claire te Glamour.

Image

Književnica i nagrađivana blogerica ima vlastitu biblioteku Knjižnica srca Ingrid Divković

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.