Adventski kalendar 5.12.- L'ADRIA makeup prep duo - Instant Revitalizing serum i Eye cream

Danas u adventskom kalendaru možeš osvojiti odličan L'ADRIA makeup prep duo. Budi brza i osvoji!

ladria.PNG
Play logo

Nježno pripremite kožu za šminku baš poput vizažista. Prepustite se tajnama ljepote iz morskih dubina koje će njegovat vašu kožu i pripremiti je za dugotrajnu postojanost šminke. Nenadmašan duo, voljen među vizažistima, stvara savršenu podlogu za dugotrajnu šminku.

Na kožu koja je dobro hidratizirana i njegovana, šminka bolje pirjanja. Kako bi što bolje pripremili lice za dugotrajnu i postojanu šminku, posegnite za Instant revitalizing serumom. Serum sadrži poseban kompleks osmolitičkih sastojaka koji dovode vlagu u same stanice kože,  ostavljajući je dulje i dublje hidratiziranom. Za dugotrajnost šminke na području oko očiju, uživajte u njegujućoj podlozi koju pruža Eye cream. Cvijet mimoze štiti kožnu barijeru od isušivanja, dok kofein smanjuje podbuhlost podočnjaka, kako bi vaša šminka više došla do izražaja.

Ovaj vrijedan paket može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li on baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga ispod bora? Najkreativniji odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do 6.12. u 10 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

shimmer fallback
Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.