Copy Paste

Dobri geni: Djeca slavnih koji su 'preslika' svojih roditelja

Čini se kako su neka djeca slavnih roditelja rođena pod još sretnijom zvijezdom nego ostala pa su osim bogatstva i slave naslijedila i zavidnu ljepotu

profimedia-0643417167.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Izreka 'Jabuka ne pada daleko od stabla' često se pokazuje točnom - barem u slučaju mnogih zvijezda čija su djeca krenula njihovim stopama slave. Naime djeca mnogih hollywoodskih zvijezda imala su tu sreću da naslijede i talent i dobar izgled od svojih slavnih roditelja. Dakle, slava im je bila, tako reći, 'zapisana u zvijezdama'.

Image
Šire obitelj

Stiže roda: Slavne dame koje će ove godine postati mame

Dakako, postoje i iznimke, neki nasljednici slavnih dobili su bogatstvo, ali nimalo ne liče na svoje slavne roditelje - što može biti i dobro, kao u slučaju Jacka Nicholsona ili Stevena Tylera. čije su kćeri ispale prave ljepotice. No, na našoj listi našli su se sinovi i kćeri slavnih koji doista mogu zahvaliti sudbini radi svojih dobrih gena - u lutriji života definitivno su dobili glavni zgoditak:

Reese Witherspoon i Ava Elizabeth Phillippe

22-godišnja Ava nije ni mogla drugačije nego ispasti ljepotica, naime ona je kći Resse Witherspoon i Ryana Phillippea. Ava ima još dvojicu mlađe braće, a čini se da je krenula stopama svojih slavnih roditelja jer već radi kao model i glumica. Njezina slavna majka izjavila je kako je u svemu podržava:

"Ava je s obje noge na zemlji. Želi postići velike stvari u svijetu. Uči i pokušava se pronaći. Velika je stvar u životu isprobati različite opcije i shvatiti koji je tvoj pravi put".

I Avinin mlađi brat Deacon Reese Phillippe izgleda kao kopija svoje slavne majke.

Cindy Crawford i Kaia Gerber

Kaiu bi se lako moglo zamijeniti za sestru blizanku slavnog top modela - toliko su slične. Ne čudi što je 20-godišnja Kaia krenula majčinim stopama - nakon što je debitirala na Tjednu mode 2017, nastupila je u nizu reklamnih kampanja za modne brendove, a osvojila je i titulu modela godine na British Fashion Awardsu. Kaia je vrlo ponosna na činjenicu što toliko sliči majci, kazala je kako joj to 'najveći kompliment'.

"Od prvog su dana ljudi u modnoj industriji iznenađeni mojom sličnošću s mamom. A kako sam starija, to se događa još češće, nije stvar samo u onom vizualnom, već u svemu, od manira do glasa."

Kate Hudson i Goldie Hawn

Ne treba pogledati dva put da bude jasno kako su Kate i Goldie mama i kći. Prije 4 godine danas 42-godišnja Kate je rodila je svoju prvu djevojčicu koju je nazvala Rani Rose, a za koju se čini da će nastaviti obiteljsku lozu i baviti se showbizom jer je već nazivaju mini kraljicom stila. Glumica je izjavila kako se u slobodno vrijeme mama i kći, koju je dobila sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom najradije druže u kuhinji:

"Rani voli hranu i stalno kuham s njom. Ona je moja mala pomagačica. Vrlo je precizna u svemu što radi", pohvalila se zvijezda komedije 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'.

Hailie Jade Mathers i Eminem

Kći slavnog repera i njegove bivše partnerice Kim Scott, Hailie, koju većina nas još pamti kao malenu plavokosu slatkicu u međuvremenu je odrasla i napunila je 26 godina te radi kao glumica. Njezin je slavni otac u nekoliko navrata kazao kako je ponosan na nju, a ima i razloga jer je Hailie diplomirala psihologiju na Sveučilištu Michigan s impresivnim ocjenama.

Raff Law i Jude Law

Izražena brada, naglašene jagodične kosti i prodorne plave oči - otac i sin, Jude i Raff doista liče kao jaje jajetu. Mladom je glumcu prošle godine napokon pošlo za rukom izaći iz očeve sjene kad je dobio glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji Oliver Twista. 24-godišnji glumac sada je postao poznat i po vlastitoj zasluzi, a ne više samo kao 'sin Judea Lawa', a osim toga je i opravdao svoje slavno prezime.

Paris Brosnan i Pierce Brosnan

Slavni glumac ima četvoricu sinova, a obožavateljicama je za oko najviše zapeo 20-godišnji Paris koji je slika i prilika šarmantnog oca. Pierce je Parisa dobio u braku s američkom novinarkom Keely Shaye, koju je upoznao na plaži u Meksiku 1994. Par se vjenčao 2001, a to je to Brosnanov drugi brak, naime prva supruga Cassandrom Harris preminula je od posljedica raka. Za razliku od slavnog oca, Paris se nije odlučio za karijeru na filmu nego na modnoj pisti te postao uspješni model.

Angelina Jolie i Shiloh Jolie Pitt

Slavna ljepotica sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom ima šestoro djece, a čini se da je svoje gene najviše prenijela na kći Shilon koja joj iz dana u dan sve više sliči. 15-godišnja Shiloh bila je poznata po svom androginom imidžu i istraživanju vlastitog spolnog identiteta od ranog djetinjstva.

"Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće", ispričala je dvostruka Oskarovka u intervjuu za Vanity Fair 2010.

Krajem prošle godine mlađahna kopija Angeline i Brada pojavila se na nekoliko evenata u ženstvenijem izdanju te je pokazala da je tijekom lockdowna pustila svoju plavu kosu pa je novim stilom ponovno zbunila javnost.

Suri Cruise i Katie Holmes

15 godina ima i tinejdžerica Suri čiji su roditelji glumački par Katie Holmes i Tom Cruise. Suri je cijeli svoj život pod povećalom javnosti, a pogotovo nakon što su joj se roditelji razveli 2012. godine. Glumac se priklonio scijentologiji te je navodno prekinuo svali kontakt sa svojom bivšom ženom i kćeri. Suri živi s majkom u New Yorku gdje pohađa srednju školu, a svi primjećuju kako sve više nalikuje na svoju majku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.